Eerste internationale vlucht in Colombia gaat naar de V.S.

Eerste internationale vlucht in Colombia gaat naar de V.S.

Colombia heeft er haast mee. Nadat Avianca had aangegeven haast te willen maken met het hervatten van verschillende vluchten staat de volgende luchtvaartmaatschappij klaar. Het luchtruim is reeds al een aantal weken open voor nationaal vliegverkeer maar breidt zich vanaf 19 september verder uit.

We’re going to… Miami

Zoals Will Smith het al eerder zong “We’re going to Miami”, zo worden vanaf zaterdag 19 september de vluchten hervat van Medellín (via Cartagena) naar Miami. De eerste internationale vlucht in Colombia en luchtvaartmaatschappij die zich aan een internationale vlucht gaat wagen is Viva Air dat voorheen bekend stond als VivaColombia.

Eerste internationale vlucht in Colombia

“We gaan op 19 september van Medellín via Cartagena vliegen naar Miami. Wanneer het allemaal goed gaat willen we het aantal vluchten gaan uitbreiden en vanaf 23 september gaan vliegen naar Lima (Peru)”, aldus Carlos Mesa, directeur Customer Experiences & Airports van Viva Air.

Volg ons ook via Instagram! Klik hier op de link en volg ons direct.

Veiligheid

Op deze vluchten zijn er strenge veiligheidsprotocollen die in acht moeten worden genomen. Zo is het gebruik van een mondkapje verplicht, dien je afstand te houden en is er een verbod op het meenemen van handbagage. Bij binnenkomst of verlaten van het land dien je een medisch formulier in te vullen.

Eerder…

– Nederlander in Colombia 41: Wim
– Colombia-captain James naar Everton
– Meerdere keren per week een massamoord in Colombia

Volg ons op social media!

Wil je niets missen? Krijg jij geen genoeg van Colombia? Volg ons dan via onderstaande kanalen. Wil je als eerste een notificatie op jouw telefoon krijgen? Stuur ons dan een bericht en jouw nummer wordt toegevoegd aan onze database.


* Met het doorgeven van jouw nummer ga je akkoord dat we je gratis berichten via Whatsapp sturen die te maken hebben met Colombiaans.nl, onze diensten, advertenties en producten.

Gerelateerde berichten