logo go2colombia.nl

Colombiaans.nl start reisbureau genaamd Go2Colombia.nl


Colombiaans.nl start reisbureau genaamd Go2Colombia.nl

Een aantal maanden geleden vertelden we al dat Colombiaans.nl een officieel reisbureau start. Dit vanwege de vele vragen die wij doorgaans krijgen op het gebied van reizen naar Colombia. We hebben gemerkt dat Colombia erg in trek is als reisland zowel voor Colombia-kenners als Colombia-nieuwkomers.

Welke reizen naar Colombia?

Ok, genoeg gepraat, wat doen jullie? We horen je dat denken. Wat wij doen is het aanbieden van reizen naar Colombia. Je moet dan denken aan familiereizen, rootsreizen, lustrumreizen, jaarclubreizen, dispuutsreizen, zakenreizen, luxe-reizen, huwelijksreizen maar ook natuurreizen.

Wat biedt Go2Colombia precies aan?

Naast bovenstaande type reizen moet je het zo zien dat we reizen aanbieden voor vanaf 2 personen. We zijn gespecialiseerd in groepsreizen en zorgen dat je de tijd van je leven hebt. Heb je zelf ideeën? Laat het ons weten!

We bieden reizen aan naar Colombia voor ieders wat wils, of je nu een fotograaf bent die mooie plaatjes wilt schieten, zaken wilt doen in Colombia, een adoptiereis wilt maken of een jubileum te vieren hebt, bij ons is iedereen welkom!

Colombia, het bestbewaarde geheim van Zuid-Amerika!

Dat is onze slogan. En zo is het! Wil jij het echte Colombia leren kennen en het avontuur opzoeken stel dan bij ons jullie droomreis samen. Je kunt in Colombia doen wat jij wilt en wij denken met je mee! Je kunt een indianendorp bezoeken, salsa leren dansen, vogels spotten, Ciudad Perdida bezoeken, walvissen spotten, paragliden, paardrijden, raften en wandelen in Colombia.

Meer informatie?

Wil je meer informatie of wil je gelijk ideeën of een afspraak maken? Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar via het telefoonnummer: 020 626 5869, stuur ons een e-mail op: info@go2colombia.nl of laat hieronder in het contactformulier jouw vraag achter.

Zeer binnenkort komt de website met de voorbeeldreizen online! We houden je op de hoogte.
Wij maken jullie vakantie onvergetelijk! Reizen naar Colombia begint bij Go2Colombia.nl. Hasta pronto!

Gerelateerde berichten