El Robo del Siglo is uit

El Robo del Siglo is uit

De Colombiaanse serie El Robo del Siglo of The Heist of the Century is vanaf vandaag te bekijken via Netflix. In de Colombiaanse productie word je meegenomen naar het Colombia van de jaren ’90. Wij vertellen je over het verhaal en de hoofdrolspelers.

– Door: Luis Ernesto van Baren (LinkedIn)

El Robo del Siglo is uit

Het verhaal van El Robo

Het is Colombia, 1994. Een groep mannen bereidt een overval voor dat later te boek zal staan als een van de grootste van de hele wereld. Zes mannen willen een bank overvallen om maar liefst 33 miljoen te stelen.

De serie is gebaseerd op waargebeurde feiten en de bankoverval gebeurde op de Bank of the Republic. Maar er is een probleem… De bank staat te boek als een van de strengst beveiligste banken ter wereld. Journalist Alfredo Serrano Zabala schreef eerder een boek over de gebeurtenissen.

El Robo del Siglo is uit

De hoofdrolspeler

De hoofdrolspeler Andrés Parra (op links in de foto hierboven) kun je kennen van de serie El Patrón del Mal. Hierin speelt hij Pablo Escobar en is ook te zien op Netflix. In El Robo speelt Parra een professioneel oplichter en dief genaamd Chayo. Chayo zit in geldnood en probeert een klus te krijgen die hem zal verlossen van zijn geldproblemen. Hierbij belandt hij bij een oude vriend voor raad. De oplettende kijker zal ook acteur Christian Tappan (zie foto hieronder) herkennen. Hij speelde Gonzalo in El Patrón del Mal.

El Robo del Siglo is uit

De trailer

El Robo del Siglo neemt je in 6 afleveringen mee naar de ware gebeurtenissen uit 1994. Of deze bankoverval vandaag de dag is opgelost? Dat is nog maar de vraag en we verklappen niets. De Colombiaanse serie met Andrés Parra, Christian Tappan, Marcela Benjumea is vanaf vandaag te zien op Netflix.

Bekijk de trailer hieronder

Eerder deze week…

– Corona-update Colombia
– Serieuze Chinese interesse voor Colombiaan Quintero
– Concrete Engelse én Spaanse interesse voor James

AUTEUR

Over Luís Ernesto


Luis Ernesto een fanatiek reiziger en heeft zijn roots in Colombia. Hij zet zich actief in voor de Colombiaanse gemeenschap in Nederland en organiseert Latin-evenementen zoals Colombian Vibes en Feliz Navidad. Zijn favoriete gerecht is bandeja paisa, drinkt graag jugo de lulo en houdt van stroopwafels.
Reacties: info@colombiaans. nl

Volg ons op social media!

Wil je niets missen? Krijg jij geen genoeg van Colombia? Volg ons dan via onderstaande kanalen. Wil je als eerste een notificatie op jouw telefoon krijgen? Stuur ons dan een bericht en jouw nummer wordt toegevoegd aan onze database.


* Met het doorgeven van jouw nummer ga je akkoord dat we je gratis berichten via Whatsapp sturen die te maken hebben met Colombiaans.nl, onze diensten, advertenties en producten.

Gerelateerde berichten