De wraak van James op zijn oude club

Concrete Engelse én Spaanse interesse voor James

De rol van Colombia-captain James Rodríguez is bij Real Madrid al jaren uitgespeeld. Toch lijkt er licht aan het einde van de tunnel want daar waar het eerst gonsde van geruchten lijken twee clubs paraat te staan om de nummer 10 van Colombia over te nemen.

Amper in actie

James werd in zijn derde seizoen in Madrid uitgeleend aan Bayern München en kende een redelijk succesvolle periode. Toch koos de Duitse club ervoor om de Colombiaan terug te sturen naar Madrid. Hier werd echter al snel duidelijk dat hij geen rol van betekenis meer zou spelen bij de formatie van coach Zinedine Zidane. Dit seizoen kwam hij zelfs maar krap acht wedstrijden in actie en scoorde hierin één doelpunt.

Fish and chips of toch tapas?

We berichtte eerder al over verschillende clubs die interesse hadden in de 29-jarige spelverdeler. Toch lijkt het er nu heel sterk op dat hiervan twee clubs over zijn gebleven. De Koninklijke zijn in gesprek met stadsgenoot en eeuwige rivaal Atlético Madrid maar ook het Engelse Arsenal heeft concrete plannen om de Colombiaan over te nemen. Maar volgens het Spaanse AS heeft ook PSG interesse om James over te nemen maar lijken de Gunners het meest concreet.

Concrete Engelse én Spaanse interesse voor James

Colombiaans koopje van 10 – 15 miljoen

In navolging van Quintero hoeft ook James Rodríguez niet veel te kosten. Real schijnt met Atlético te praten over een transfersom van tussen de 10 – 15 miljoen euro. Arsenal kreeg eerder een bedrag tussen de 20 – 25 miljoen euro te horen. De international kon vorig jaar nog naar Napoli maar wees de Italianen af. James kwam na het WK 2014 naar Real Madrid voor maar liefst 80 miljoen euro en mocht een jaarsalaris ontvangen van 7 miljoen euro per seizoen.

Lees ook nieuws van eerder vandaag…

– Corona-update Colombia– Serieuze Chinese interesse voor Colombiaan Quintero

Volg ons op social media!

Wil je niets missen? Krijg jij geen genoeg van Colombia? Volg ons dan via onderstaande kanalen. Wil je als eerste een notificatie op jouw telefoon krijgen? Stuur ons dan een bericht en jouw nummer wordt toegevoegd aan onze database.


* Met het doorgeven van jouw nummer ga je akkoord dat we je gratis berichten via Whatsapp sturen die te maken hebben met Colombiaans.nl, onze diensten, advertenties en producten.

Gerelateerde berichten