Colombiaan Quintero

Serieuze Chinese interesse voor Colombiaan Quintero

Argentijnse media berichtte gisteren over serieuze Chinese interesse voor Colombiaan Quintero. Van River Plate mag de Colombiaanse spelverdeler voor het juiste bedrag vertrekken. De Colombiaan van het Argentijnse River Plate zou in serieuze belangstelling staan van het Chinese FC Shenzhen.

Colombiaans koopje van 9 miljoen

Volgens TNT Sports verlangt River Plate 9 miljoen dollar van FC Shenzhen. Volgens ingewijden zou Quintero met de transfer naar China maar liefst 15 miljoen dollar in drie seizoenen gaan verdienen.

Serieuze Chinese interesse voor Colombiaan Quintero

Nog geen bod ontvangen

River Plate zou volgens eigen zeggen op de hoogte zijn van de interesse maar zegt nog geen officieel bod te hebben ontvangen. De wisselvallige carrière van Quintero bracht de Colombiaans international bij veel clubs in verschillende landen. Quintero speelde in onder andere Frankrijk, Portugal, Italië en nu in Argentinië.

Op dit moment mag Quintero zich verheugen op interesse van FC Shenzen en van een club uit Qatar. Serieuze Chinese interesse voor Colombiaan Quintero. Misschien niet de meest voor de hand liggende keuze, maar hopelijk wordt hij weer fit en kan hij een serie wedstrijden spelen. De afgelopen jaren kende de inmiddels 27-jarige spelverdeler veel blessureleed.

Lees ook nieuws van eerder vandaag…

– Corona-update Colombia
– Concrete Engelse én Spaanse interesse voor James
– Ajax doet bod op Colombiaan Quintero
– Colombiaan Quintero beslist Superclásico met fabelachtig doelpunt

Volg ons op social media!

Wil je niets missen? Krijg jij geen genoeg van Colombia? Volg ons dan via onderstaande kanalen. Wil je als eerste een notificatie op jouw telefoon krijgen? Stuur ons dan een bericht en jouw nummer wordt toegevoegd aan onze database.


* Met het doorgeven van jouw nummer ga je akkoord dat we je gratis berichten via Whatsapp sturen die te maken hebben met Colombiaans.nl, onze diensten, advertenties en producten.

Gerelateerde berichten