Starbucks brengt ode aan de Colombiaanse koffie

Starbucks brengt ode aan de Colombiaanse koffie

Starbucks brengt binnenkort een blend van Colombiaanse koffie uit die als ode dient aan de ‘Colombiaanse koffie’. De koffie ‘Colombia’ is een speciale blend die is samengesteld van de beste bonen van het land.

De koffie zal een blend zijn van koffiebonen uit Antioquia, Cauca, Huila, Risaralda, Quindío en Valle. Marketingdirecteur van Starbucks Colombia Sandra Stiassni zegt “Als het gaat om koffie is Colombia een van de belangrijkste landen die er zijn. Colombia kent met zijn typische geografische kenmerken de grootste diversiteit van koffie ter wereld. Wij als Starbucks Colombia willen daarom onze bewondering tonen voor de Colombiaanse koffie en haar typen koffie”.


Starbucks verkoopt in Nederland mondjesmaat echte Colombiaanse koffie in de vorm van Nariño. Starbucks heeft wereldwijd meer dan 28.000 winkels en is wereldwijd de grootste koffiebrander voor koffiespecialisten en speciaalzaken.

Colombiaanse koffie in Nederland

In Nederland kun je Colombiaanse koffie kopen bij Koffie Colombia. Zij verkopen de originele koffie van Juan Valdez en Cafe Quindio. Neem eens een kijkje op hun website. Als je bij het afrekenen ‘COLOMBIAANS’ invult, pak je zelfs nog een fijne korting van 10% mee.

Lees ook

– 6 Colombiaanse koffie’s die je kunt vinden in de supermarkt

Gerelateerde berichten