Waar koop ik Colombiaanse koffie

6 Colombiaanse koffie’s die je kunt vinden in de supermarkt

Koffie, een legaal exportproduct waar Colombia wereldberoemd mee is geworden. De beste bonen groeien hoog in het gebergte van de Andes. Dit is de perfecte omgeving voor het telen van hoogwaardige 100% arabica bonen. Door koude nachten en warme dagen ontstaan compacte bonen. Hierdoor ontstaan in Colombia bonen met een diepere en meer complexe smaak. Je kan tonen van karamel, noten en een hint van chocolade proeven. We gaan je vandaag antwoord geven op de vraag: Waar koop ik Colombiaanse koffie?

Hier een 100% Colombiaanse boodschappenlijstje voor een heerlijke kop koffie.  

De Koffiebonen

Per­la Ori­gins Es­pres­so Co­lom­bia. Afkomstige van de Colombiaanse hooglanden met tonen van donker fruit. Je proeft een intense en veelzijdige smaak door de fruitige aroma’s.

Klik hier voor de link naar het product.

Koffiebonen Colombia. De mix van de geteelde bonen op grote hoogte en het vochtige klimaat zorgen voor een rijke koffiesoort. Je proeft tonen van fruit met een volle smaak van chocolade uit Colombia.

Klik hier voor de link naar het product.

Me­del­lin Se­cret La Lui­sa, Co­lom­bia. Misschien aan de dure kant, maar misschien ook wel de beste koffiebonen van een supermarkt. Hele fijn smaak,  zeker als je van de wat mildere koffie houdt met subtiele chocolade aroma’s.

Klik hier voor de link naar het product.

De Nespresso® cups

L’OR Espresso Pure Origins Colombia Koffiecups. Een volle espresso met een complex en licht zurig karakter die lang je zintuigen prikkelt. Je proeft robuuste en intense espresso.

Klik hier voor de link naar het product. Maar staan ook in de schappen bij de Appie.

Per­la Ori­gins Es­pres­so Co­lom­bia. Je proeft fruitige tonen en krijgt een intens bakje voorgeschoteld.
Klik hier voor de link naar het product.

De Nes­ca­fé Dol­ce Gus­to

Nes­ca­fé Dol­ce Gus­to bi­o­lo­gi­sche lun­go Co­lom­bia. Deze bi­o­lo­gi­sche lun­go uit Co­lom­bia is geteelde met 100% Arabica koffie in de steile bergen van de Sierra Nevada, waar de afstammelingen van de Tayrona stam koffie ontwikkelen. Je proeft amandel, nootmuskaat en geroosterde gerst.

Klik hier voor de link naar het product.

Juan Valdez®
Eigenlijk hebben we er dan al 6 gehad, maar als uitsmijter hebben we ook nog een zevende. De koffiewinkel genaamd Koffie Colombia houdt zich bezig met het importeren van de bekende Juan Valdez®-bonen. Hier kun je sinds kort ook cupjes van kopen. Daarnaast heeft Koffie Colombia nu ook koffie van Cafe Quindio en Oma. Gebruik nu de kortingscode ‘COLOMBIAANS‘ om 10% korting te ontvangen.

Klik hier voor de link naar het product.

Waar koop ik Colombiaanse koffie

Dus de antwoord op de vraag ‘Waar koop ik Colombiaanse koffie?’ Gewoon Nederland!
Weet jij nog een lekkere Colombiaanse koffie?  Laat het ons weten in de comments. 

– Romke Rodrigo de Jong
Colombiaans.nl

Gerelateerde berichten

Leave a Comment

2 × een =