Colombiaanse sprinter uit Giro gezet vanwege bloedwaarden

Door: Romke Rodrigo

 

Juan Sebastián Molano, renner van UAE Emirates is geschorst door zijn eigen ploeg en de UCI.

 

Tijdens een interne controle stuitte zijn team op de abnormale waardes. Tot dat de er meer bekend is over het lopende onderzoek houdt zijn ploeg de lippen op elkaar.

Molano, 24 jaar, reed vorig jaar nog voor het Colombiaanse team van het bekende drankje Manza Postobon. Daar vielen zijn prestatie in de smaak waardoor hij de overstap mocht maken naar UAE Emirates. Dit jaar wist hij nog een sprint te winnen tijdens de ronde van Colombia.

Over Rodrigo

Rodrigo is in ’85 geboren in Bogotá en heeft in 2019 voor het eerst Colombia bezocht en hiervan genoten. Hij volgt al jaren het nieuws en in het bijzonder het nieuws over wielrennen in Colombia. Hij houdt van sport, economie, natuur en feestjes.
Reacties: info@colombiaans. nl

Lees ook:

– Colombiaans Wielrennen: de Ronde van Italië

Volg ons op social media!

Wil je niets missen? Krijg jij geen genoeg van Colombia? Volg ons dan via onderstaande kanalen. Wil je als eerste een notificatie op jouw telefoon krijgen? Stuur ons dan een bericht en jouw nummer wordt toegevoegd aan onze database.


* Met het doorgeven van jouw nummer ga je akkoord dat we je gratis berichten via Whatsapp sturen die te maken hebben met Colombiaans.nl, onze diensten, advertenties en producten.

Gerelateerde berichten