De winnaar van de Botero-winactie

De winnaar van de Botero-winactie

Er hebben ontzettend veel mensen gereageerd en de berichten geliked, gedeeld en een reactie gegeven op de Botero-winactie.

We mochten van Kunsthal Rotterdam 2 vrijkaarten weggeven voor de tentoonstelling ‘Celebrate Life’ die gehouden wordt van 2 juli tot 11 september 2016.

We willen iedereen bedanken die heeft deelgenomen aan de Botero-winactie. We vinden het mooi om te zien, hoeveel mensen hun verhalen deelden via Facebook. Hartelijk dank voor jullie eerlijk- en openheid en leuke berichtjes die er geplaatst zijn.

Er kan er maar één de winnaar zijn

Het kiezen was zeker niet eenvoudig, vanwege de vele leuke reacties op de winactie. Hieronder zie je de top-5 van meest leukste reacties. De nummer 1 is de winnaar! Deze winnaar mag een privébericht sturen via onze Facebook-pagina of naar info@colombiaans.nl.

De Top-5 leukste reacties op de Botero-winactie

5 De gunfactor van Nienke

“Ik zou graag deze kaarten kado geven aan mijn vriendin Milou Bos. Milou komt uit Colombia en heeft dankzij Botero de weg naar haar routs terug gevonden?vanuit Colombia heeft zij vele schilderijen en kaarten mee genomen van Botero! Dit zou de ideale kans zijn om in Nederland te kunnen genieten van deze prachtige kunst.”

4 De Kat van Tim

De winnaar van de Botero-winactie

3 Het toeval van Nicoline

“Al jaren wil ik met onze Colombiaanse dochter (16) naar Bogota om het museum van Botero te laten zien. Precies volgende maand is het zo ver. Precies nu de grootmeester naar Nederland toe komt. Hoe krijg ik het voor elkaar?. Het zou een grote eer zijn om de opeing bij te wonen, de grootmeester te ontmoeten en anderhalve week later in Bogota het museum te bezoeken en misschien later zelfs ook in Medellin. Naast de bezoeken aan de biologische familie van Yorany wordt het onze zomer waarin Yorany iets meer van haar cultuur leert kennen. Een ontmoeting met de Colombiaan Botero zou een prachtige inluiding zijn van onze bijzondere zomer in Colombia.”

2 De hulpvaardigheid van Cor

“Botero is Medellin. Medellin is een Universidad de la Vida. Cafe Cultura op de Hoogstraat heeft al speciale aandacht aan Medellin geschonken en Botero is 1 van de vele positieve facetten van die prachtige stad, naast de negatieve facetten die bijna alleen maar worden getoond, maar steeds meer door de onverzettelijke mentalitijd daar worden overwonnen. Het tweede ticket zou ik gebruiken om tijdens de rongang iemand verder over Medellin te vertellen, zoals ik tijdens mijn vele ontdekkingstochten door Medellin steeds maar dacht Wat zou ik de mij bekende mensen in Nederland dit alles toch graag willen laten beleven!”

1 De pech van Dick

“Ik wil graag de kaarten winnen omdat wij destijds in Colombia (Medellín) voor een dichte deur stonden en we de volgende dag terugvlogen naar Nederland.”

De winnaar van de Botero-winactie is Dick Braam! Felicidades!

Neem snel contact met ons op Dick, dan kunnen we met een beetje geluk de kaarten vandaag nog op de bus doen. Stuur een privébericht via onze Facebook-pagina.

Gerelateerde berichten