WIN 2 KAARTEN VOOR J BALVIN IN PARADISO

Jazeker! Wat zijn we weer trots om een grote Colombiaanse ster in Nederland te mogen ontvangen. ‘El Negocio’ komt naar Nederland. J Balvin komt zijn eerste soloconcert geven in Paradiso. In samenwerking met Paradiso mogen we 2 vrijkaarten voor J Balvin weggeven. J Balvin brengt een bezoekje aan Amsterdam op 8 november. Wil je kaarten winnen let dan goed op. Ter promotie van zijn nieuwe album ‘Energia’ komt hij naar Europa om zijn Energia-tour te doen.

De Paisa nam in 2004 zijn eerste soloalbum op. Hij werd in het verleden, in Colombia, bekend van verschillende televisiereclames. Vervolgens werd hij twee jaar achtereen kampioen freestylen in club Deja Vu in Medellín. Tijdens een uitwisseling naar de V.S. leerde hij Engels, maar ook de hiphop-wereld beter kennen. Ondertussen zijn we vele platen en hits verder en breekt José Álvaro Osorio Balvin nu ook internationaal door.

Hoe kan ik kaarten winnen?

8 November staat hij in Paradiso en jij kunt hier bij zijn! Hoe kun je meedingen voor de vrijkaarten?

Tag jouw vriend of vriendin in het onderstaande Facebook-bericht en vertel waarom jullie naar het concert van J Balvin willen. Zo simpel als dat! Je kunt iemand taggen alleen via Facebook en je kunt dit doen tot vrijdag 21 oktober 12:00 uur. Het leukste bericht wordt verkozen als winnaar.

Voorwaarden J Balvin-actie

* de winnaar ontvangt een plaats op de gastenlijst. Er wordt om jouw naam gevraagd en hier een “+1” bij genoteerd. Bij aankomst bij Paradiso noem je jouw naam en deze staat dan op de gastenlijst;
* je maakt alleen kans door iemand via Facebook te taggen én aan te geven waarom jullie samen naar J Balvin willen gaan;
* deelname is tot vrijdag 21 oktober 12:00 uur;
* het concert is dinsdag 8 november 2016 19:30 uur;
* de voorwaarden van Paradiso zijn van toepassing (adres Paradiso: Weteringschans 6 – 8 1017 SG Amsterdam);
* over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Wil je kaarten kopen, koop deze dan via TicketMaster.

Gerelateerde berichten