Vertrek Colombiaanse spelverdelers

Vertrek Colombiaanse spelverdelers

Hoewel het seizoen van de meeste mondiale competities er nu toch echt op zitten begint de transfercarrousel aan haar jaarlijkse bal.

Juan Quintero

De fans van River Plate weten het met pijn in hun hart zeker. Hun Juanfer gaat vertrekken. Hoewel het bestuur van River Plate hun kaken stijf op elkaar houden bevestigen wel ingewijde bronnen dat Juan Fernando Quintero zijn voetbalcarrière gaat voortzetten in China.

De fans willen de Colombiaanse spelverdeler graag houden maar er lijkt achter de schermen een politiek machtsspel gaande. River Plate schijnt erg veel geld te krijgen wanneer zij de Colombiaans international aan het Chinese voetbal kunnen slijten. Fans van Quintero hebben een prachtige en emotionele afscheidsvideo gemaakt speciaal voor Quinterito.

https://www.instagram.com/tv/CEQDu3tgh2y/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

James Rodriguez

Nog een speler die in een lastig parket zit bij zijn club. Over interesse heeft James niet te klagen, toch duurt het lang voor een club daadwerkelijk concreet genoeg wordt om een bod uit te brengen. Gisteren liet Galatasaray weten James te willen kopen van Real Madrid. James die bij De Koninklijke zijn laatste contractjaar ingaat zou bij de Turkse club herenigd moeten worden met landgenoot en vriend Ramadel Falcao.

Maar ook Everton heeft zojuist een bod gedaan van 35 miljoen euro om de ster van Colombia naar Goodison Park te halen. Everton lijkt de beste papieren te hebben omdat James hier herenigd zou kunnen worden met Carlo Ancelotti, de man waarmee James al eerder werkte bij Real Madrid en Bayern München. De Nederlander Marcel Brands moet zorgen voor die hereniging. Volgens Sky Sports gaan de onderhandelingen tussen Real en Everton zo voorspoedig dat er ieder moment een akkoord is. James kon eerder tekenen bij het FC Inter Miami van Engels oud-international David Beckham.

Volg ons op social media!

Wil je niets missen? Krijg jij geen genoeg van Colombia? Volg ons dan via onderstaande kanalen. Wil je als eerste een notificatie op jouw telefoon krijgen? Stuur ons dan een bericht en jouw nummer wordt toegevoegd aan onze database.


* Met het doorgeven van jouw nummer ga je akkoord dat we je gratis berichten via Whatsapp sturen die te maken hebben met Colombiaans.nl, onze diensten, advertenties en producten.

Gerelateerde berichten