Inreisverbod colombia

President Duque stelt inreisverbod in tot 31 mei 2020

Een bericht van de Nederlandse Ambassade in Colombia: “Op 12 maart heeft President Duque tot 31 mei 2020 een nationale medische noodsituatie afgekondigd, waardoor alle grote evenementen (meer dan 500 personen) worden afgelast. Eerder waren reeds inreisbeperkingen ingesteld. Bij alle per vliegtuig arriverende reizigers wordt de temperatuur opgenomen. Daarnaast zijn de reizigers verplicht voorafgaand een digitaal migratieformulier in te vullen. Alle passagiers op vluchten uit Spanje, Frankrijk, Italië en China moeten 14 dagen in thuis- of hotel-quarantaine, dit geldt ook voor transit-reizen via deze landen. Houd lokale media in de gaten voor actuele ontwikkelingen.”

http://www.migracioncolombia.gov.co/controlpreventivocontraelcoronavirus

Inreisverbod Corona virus (COVID-19)

In Colombia geldt met ingang van 16 maart 2020 een inreisverbod voor personen die niet de Colombiaanse nationaliteit hebben en de afgelopen 14 dagen in Europa of Azië zijn geweest. Mensen met een Colombiaanse nationaliteit en woonachtig zijn in Colombia moeten 14 dagen in quarantaine. De grenzen met Venezuela worden gesloten en de grens met Ecuador wordt permanent gecontroleerd.

Reis je vóór 31 mei naar Colombia?

Bel dan even met jouw ticketverstrekker, touroperator of tussenpersoon.

Kaart
Hieronder zie je een kaart met waar het veilig is om te reizen. Deze kaart wordt regelmatig geupdate. Bekijk de meest recente op de website van Nederland Wereldwijd.

Lees ook:
– Code geel in Colombia: Coronavirus

Volg ons op social media!

Wil je niets missen? Krijg jij geen genoeg van Colombia? Volg ons dan via onderstaande kanalen. Wil je als eerste een notificatie op jouw telefoon krijgen? Stuur ons dan een bericht en jouw nummer wordt toegevoegd aan onze database.


* Met het doorgeven van jouw nummer ga je akkoord dat we je gratis berichten via Whatsapp sturen die te maken hebben met Colombiaans.nl, onze diensten, advertenties en producten.

Gerelateerde berichten