Ondernemers op expeditie naar Colombia

De Rabobank Zuid- en Oost Groningen heeft een aantal ondernemers uitgenodigd en uitgedaagd om in november mee te gaan naar Colombia. Het doel van de reis is om te laten zien hoe Colombia zich in de afgelopen jaren heeft geïnnoveerd en ontplooid.

“Onze minister, Mark Rutte, reist toevallig ook in november af naar Colombia. We gaan onze ondernemers Medellín laten zien, de stad die lange tijd een gevaarlijke reputatie had, maar nu de afgelopen jaren serieus aan het bouwen is aan een glorieuze toekomst. Tijd voor de wereld en onze ondernemers om dit ook te gaan zien”.

Margreet Wegman van marketing en communicatie van de Rabobank zegt nog twee plekken te willen vergeven aan startups. “Vanuit een groep ondernemers kwam het idee om samen twee tickets beschikbaar te stellen voor jonge startups. Een mooie kans om kennis te maken met Colombia én innovatie. Maar ook omdat de jonge ondernemer een week lang kennis en ervaring haalt en brengt bij ‘onze’ regionale en buitenlandse ondernemers.”

Je kunt je aanmelden tot 21 september als je kans wilt maken op deze reis. Kijk voor meer informatie op de website www.rabo.nl/zog/colombia

Gerelateerde berichten