Nieuwe inzamelingsactie coronacrisis voor Colombia

Nieuwe inzamelingsactie coronacrisis voor Colombia

Nieuwe inzamelingsactie coronacrisis voor Colombia. Het coronavirus raakt iedereen. Van Nederland tot ver, heel ver daarbuiten. Johan Nolles woont in Colombia in het dorpje Zarzal (Valle del Cauca). Met de hulp van de lezers van Colombiaans.nl wil hij eten kopen voor de mensen die helemaal geen inkomen meer hebben.

Waarom eten kopen?

Misschien denk je nu: Men heeft toch werk? Johan geeft aan dat Zarzal een typisch ‘Fabrieksdorpje’ is waar veel mensen werken in een suiker- en/ of snoepfabriek. “Het zijn hardwerkende mensen die leven van 250 euro in de maand. Dat valt ook in Colombia echt niet mee en is zeker geen vetpot. Sommigen moeten het zelfs doen met de helft van dat bedrag”, aldus Johan.

Doneer direct hier »

“Colombia zit in een strenge lock down en men verwacht dat deze verlengd gaat worden. Met de hulp van de lezers van Colombiaans.nl wil ik eten kopen voor de mensen die nu helemaal geen inkomen meer hebben omdat hun werk van de een op andere dag is gestopt. Deze worden helemaal niet gesteund door de overheid. Ik begrijp echt wel dat het een moeilijke tijd is, ook in Nederland. Maar we moeten hier samen doorheen en ieder bedrag is meer dan welkom”, zegt Johan.

Over Johan

Johan is van oorsprong een Fries die 42 jaar in Friesland heeft gewoon maar in 2006 is verhuisd naar Colombia. Om precies te zijn naar Zarzal, een dorp met iets meer dan 40.000 inwoners. “Ik ben vanaf het moment dat ik hier in het dorp aankwam zo warm en hartelijk ontvangen dat ik heel graag wat terug wil doen voor de mensen die het nu echt heel moeilijk hebben”. Johan zijn dagbesteding bestaat uit het vervoeren van schoolkinderen. Hij vraagt nu om jouw hulp! Een nieuwe inzamelingsactie coronacrisis voor Colombia, want hulp is hard nodig…

Doneer direct hier »

Nieuwe inzamelingsactie coronacrisis voor Colombia

Gerelateerde berichten