Nieuwe Colombiaanse serie Perdida online

Nieuwe Colombiaanse serie Perdida online

Netflix heeft een nieuwe Colombiaanse serie online gezet die nu beschikbaar is voor het Nederlandse publiek. Perdida gaat over een vader die op zoek gaat naar zijn verdwenen dochter.
Express naar de Colombiaanse gevangenis…

Je moet het maar willen, maar als vader heb je alles over voor je kind, nietwaar? Vader Antonio laat zich moedwillig naar de Colombiaanse gevangenis sturen om de ontvoerder zijn dochter te bereiken. Maar hij weet niet dat hij hierbij dingen in gang zet die hij niet kan stoppen en die veel mensen treft.
Nieuwe Colombiaanse serie Perdida online

Het verhaal

Antonio laat zich naar de gevangenis sturen door anderhalve kilo coke te smokkelen in zijn maag. Hij wordt veroordeeld tot een gevangenisstraf van 14 jaar en komt terecht in de La Brecha-gevangenis in Bogotá. Waarom? Zijn dochter schijnt 13 jaar eerder te zijn ontvoerd door een man met een glazen oog.

Nieuwe Colombiaanse serie Perdida online

Deze schijnt ook in La Brecha te zitten en Antonio wil verhaal halen in de zoektocht naar zijn dochter Soledad. Hij moet het doen met slechts 1 tip van twee jongens van dertien jaar eerder die Soledad meegenomen zagen worden door een man met een glazen oog. Gaat Antonio zijn dochter vinden?

Slot

De serie is ook bekend als “Stolen away” en is sinds vandaag te zien als Netflix Original.

Cast

Daniel Grao
Carolina Lapausa
Melani Olivares
Adriana Paz
Fernando Solórzano
Juan Carlos Messier
Jon Arias
Verónica Velásquez
David Trejos
Ana Maria Orozco

Volg ons op social media!

Wil je niets missen? Krijg jij geen genoeg van Colombia? Volg ons dan via onderstaande kanalen. Wil je als eerste een notificatie op jouw telefoon krijgen? Stuur ons dan een bericht en jouw nummer wordt toegevoegd aan onze database.


* Met het doorgeven van jouw nummer ga je akkoord dat we je gratis berichten via Whatsapp sturen die te maken hebben met Colombiaans.nl, onze diensten, advertenties en producten.

Gerelateerde berichten