Maluma komt naar Nederland 22 september

In navolging van zijn Pretty Boy, Dirty Boy worldtour doet hij dit jaar wederom Amsterdam aan. De Colombiaanse zanger zal optreden in de Ziggo Dome. De kaartverkoop start vrijdag 16 maart om 10.00 uur.

De 24-jarige Luis Londoño Arias heeft nog steeds veel waar te maken. Het album Pretty Boy, Dirty Boy dat uitkwam in 2015, was een absolute kaskraker te noemen. Het album behaalde Platinum in verschillende landen en in eigen land, Colombia, zelfs Diamand! Daarom ligt de druk voor een goede opvolger hoog.

Nieuwe cd

Maluma zal Nederland aandoen ter promotie van zijn nieuwe cd. Deze verschijnt op 23 maart en zal F.A.M.E. heten. Maluma zal op 22 september eerst Amsterdam aandoen en een week later, op 29 september Paleis 12 in Brussel. De prijzen van de kaarten zullen variëren tussen 39.60 – 75.90 euro.

Bestverkopende Latin-artiest

In 2017 was Maluma de bestverkopende Latin-artiest op het gebied van het verkoop van concertkaarten. Hij verkocht meer dan 1 miljoen kaarten en gaf meer dan 100 shows. Eerder had de 24-jarige samenwerkingen met Ricky Martin, Marc Anthony en Shakira.

Facebook-event

Houd het Facebook-evenement in de gaten voor het laatste nieuws!

Gerelateerde berichten