maluma in 2020 naar amsterdam

Maluma komt weer naar Amsterdam. Na zijn optredens van september 2017 en maart 2018 komt hij in het voorjaar van 2020 wederom Nederland verblijden met een optreden. Dirty boy, pretty boy is back!

Maluma in 2020 naar Amsterdam

11:11 World Tour

Op woensdag 18 maart 2020 komt Maluma naar Nederland en zal optreden in Amsterdam. Ziggo Dome is de plaats van bestemming en het concert begint om 20.00 uur. De voorverkoop start a.s. vrijdag Het concert draagt de naam ‘11:11 World Tour’, dit naar het gelijknamige album wat eerder in mei al uitkwam.

Maluma in 2020 naar Amsterdam

Succes van Maluma komt snel

Maluma kende een snelle doorbraak. Waar vele artiesten in het genre er jaren over doen om door te breken is Maluma bezig met een mars vol succes. Zijn instelling en werklust leverde hem samenwerkingen op met onder andere Zion en Lennox, Marc Anthony, Madonna, Shakira, Alexis en Fido, J Balvin en Ricky Martin. 11:11 is zijn vierde studioplaat die is uitgekomen. De voorverkoop van het concert start a.s. vrijdag om, hoe kan het ook anders, 11.00 uur. Maluma in 2020 naar Amsterdam. Het klinkt als een voorteken van een verhit Colombiaans avondje.

Bekijk Maluma

Bekijk onze beelden van ons concertbezoek van de vorige keer

Lees ook

– Review concert Maluma: Fans dromen weg bij stroperig concert Maluma
– Maluma en Jennifer Lopez samen in film

Like en volg ons!

Facebook:

Instagram:
Volg ons op Instagram

Gerelateerde berichten