Laatste oproep inschrijving Colombia-magazine

De afgelopen tijd hebben we veel aandacht besteed aan het magazine die volledig in het teken van Colombia zal staan. We weten zeker dat er voldoende animo is voor een Colombia-magazine. Meld je daarom aan voor een jaarabonnement voor slechts 29,99 (ex verzendkosten).

Het Colombia-magazine

Het Colombia-magazine draagt de naam Bolívar Magazine. Het Bolívar Magazine verschijnt 4x per jaar op jouw deurmat. We hebben hiervoor 100 gegarandeerde jaarabonnees nodig om een start te maken. Bij minder dan 100 zal er GEEN magazine verschijnen. Schrijf je daarom nu in als jij een Colombia-magazine wil ontvangen.

Wat zou het gaaf zijn, het eerste Colombia-magazine van Nederland. Jij maakt deel uit van deze unieke gebeurtenis. Voor nu hebben we alleen jouw naam en e-mailadres nodig, later hebben we het adres ook nodig.

Update februari 2017

Inmiddels hebben we velen al blij gemaakt met het magazine. We hebben erg leuke reacties gehad van lezers die ons in berichten met foto’s taggen. Daarnaast krijgen we veel tips binnen om het magazine nog beter te maken. We hopen het aantal jaarabonnees uit te bouwen naar een hoger aantal. Dit om de kwaliteit hoog te houden, maar ook om de hoge kosten te dekken die het ontwikkelen, drukken, verwerken en verzenden met zich meebrengen.

Schrijf je hier in voor het jaarabonnement

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

*afbeeldingen en teksten in de foto kunnen wijzigen en hoeven geen realistische weergave te zijn van het magazine

Gerelateerde berichten