J Balvin brengt nieuw album Colores

J Balvin brengt nieuw album Colores uit en doet mee aan coronashow

J Balvin brengt nieuw album Colores uit. J Balvin heeft al een aantal weken niet 1 maar, maar liefst 2 nieuwe nummers in de Spotify Top-50 hitlist staan. Zijn nieuwe hitgevoelige plaat is genaamd ‘Colores’ en de nummers waar we het over hebben zijn ‘Rojo’ en ‘Morado’.

– DOOR: LUIS VAN BAREN (LinkedIn)

Colombiaanse verhalenverteller

J Balvin staat bekend om zijn vrolijke nummers maar kan ook de diepte in gaan als het gaat om verhalen vertellen. In de videoclip van ‘Rojo’ is te zien en te beluisteren dat het nummer gaat over een man die vader gaat worden. Deze zit te bellen achter het stuur, maar verongelukt hierdoor. Maar op dat moment bevalt ook zijn partner van zijn kind.

J Balvin brengt nieuw album Colores

4 sterren

Wij moeten de plaat in zijn geheel nog luisteren maar de Volkskrant is er al over uit: ‘Rojo’ is dé zomerplaat van 2020 en het album ‘Colores’ krijgt maar liefst 4 (!) sterren! Heel mooi, reden te over om het album eens te gaan beluisteren, nietwaar? Laat ons weten wat je van het album vindt?

J Balvin brengt nieuw album Colores

Colores

Colores (albumcover hierboven) is te beluisteren op onder andere Spotify. Het grappige aan het album is, is dat hier tien nummers op staan. Ieder lied heeft de naam van een kleur en geheel dan niet toevallig begint Colores met ‘Amarillo’, ‘Azul’ en ‘Rojo’.

Coronashow

Gisteren werd overigens bekend dat Lady Gaga een grote coronashow gaat organiseren met onder andere J Balvin in de hoofdrol. Anderen die hun medewerking hebben toegezegd zijn onder anderen Billie Ellish, Burna Boy, Maluma, Lizzo, Priyanka Chopra Jonas, Shah Rukh Khan, Stevie Wonder en vele anderen. Deze show is te zien op zondag 19 april en wordt gepresenteerd door Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel en Stephen Colbert. J Balvin brengt nieuw album Colores uit, ga deze snel beluisteren op Spotify!

Bekijk de clip van Rojo hieronder

AUTEUR

Over Luís Ernesto


Luis Ernesto een fanatiek reiziger en heeft zijn roots in Colombia. Hij zet zich actief in voor de Colombiaanse gemeenschap in Nederland en organiseert Latin-evenementen zoals Colombian Vibes en Feliz Navidad. Zijn favoriete gerecht is bandeja paisa, drinkt graag jugo de lulo en houdt van stroopwafels.
Reacties: info@colombiaans. nl

Volg ons op social media!

Wil je niets missen? Krijg jij geen genoeg van Colombia? Volg ons dan via onderstaande kanalen. Wil je als eerste een notificatie op jouw telefoon krijgen? Stuur ons dan een bericht en jouw nummer wordt toegevoegd aan onze database.


* Met het doorgeven van jouw nummer ga je akkoord dat we je gratis berichten via Whatsapp sturen die te maken hebben met Colombiaans.nl, onze diensten, advertenties en producten.

Gerelateerde berichten