Het Goudmuseum in Bogota krijgt eigen app

Het Goudmuseum in Bogota krijgt eigen app

Het Goudmuseum, Museo del Oro, staat in de top-3 van must-see-activiteiten wanneer je Colombia gaat bezoeken. Colombia vertrekken zonder een bezoek te hebben gebracht aan dit prachtige museum kan eigenlijk niet. In de afgelopen jaren werd het museum steeds sterker qua marketing en storytelling. Daar doet men nu een schepje bovenop. Er is een app beschikbaar om jouw bezoek aan het Goudmuseum nog leuker te maken!

Wat doet deze app van het Goudmuseum in Bogota?

De app is verkrijgbaar voor Android en iOS en beschikt over maar liefst vrij talen (Spaans, Engels, Frans, Braziliaans Portugees en Colombiaans Spaans).
De app geeft je een virtuele tour door een aantal gedeelten van het museum. Iedere tour wordt begeleid met geluid, verhalen en historie. Het Goudmuseum in Bogota gaat langzaam open en de app biedt (toekomstige) bezoekers de kans om alvast kennis te maken met de historie van Colombia.

Het Goudmuseum in Bogota

Voor wie het Goudmuseum in Bogota nog niet kent; Het museum ontvangt jaarlijks meer dan 600.000 bezoekers. Het museum herbergt een grote collectie historische objecten veelal gemaakt van goud. De teller staat op dit moment op 55.000 objecten die te bezichtigen zijn. Het museum vertelt onder meer het verhaal van El Dorado, de stad van Goud.

App downloaden?

Download de app hier voor jouw type telefoon:

» Appstore

» Android

Lees ook:

– Een Colombiaanse Oranje Leeuwin in wording Ana Nassette

Volg ons op social media!

Wil je niets missen? Krijg jij geen genoeg van Colombia? Volg ons dan via onderstaande kanalen. Wil je als eerste een notificatie op jouw telefoon krijgen? Stuur ons dan een bericht en jouw nummer wordt toegevoegd aan onze database.


* Met het doorgeven van jouw nummer ga je akkoord dat we je gratis berichten via Whatsapp sturen die te maken hebben met Colombiaans.nl, onze diensten, advertenties en producten.

Gerelateerde berichten