Go2Colombia.nl op 4 september online!

Go2Colombia.nl op 4 september online!

Het wachten is voorbij. Het duurde even, maar eindelijk gaat over precies 4 weken, op zondag 4 september Go2Colombia.nl online! We hebben er erg veel zin in en staan voor je klaar als jij een reis wilt boeken naar Colombia.

Wat duurde het lang

Absoluut! Maar onder het mom “liever goed, dan half werk”, hebben we in alle rust de website zo compleet mogelijk gemaakt. Dit omdat we een zeer gemengde doelgroep hebben, dus de informatie moet kloppen met liever wat extra informatie. Zo weet je gelijk waar je aan toe bent!

Wat biedt Go2Colombia.nl aan?

Go2Colombia.nl biedt betaalbare reizen naar Colombia aan. Dan kun je denken aan groeps-, gezins-, lustrum-, zakelijke- maar ook adoptiereizen. Of gewoon een reis voor twee. Zo simpel als dat. We hebben in Colombia een groot arsenaal van gidsen, tolken en chauffeurs die tijdens jouw verblijf het je zo makkelijk mogelijk maken.

Waarom Go2Colombia.nl?

Colombiaans.nl bestaat sinds 2013. Sinds deze tijd krijgen we verschillende vragen en opmerkingen over het reizen naar Colombia. Veel mensen hebben kritiek omdat veel reisaanbieders naast Colombia vaak nog reizen naar andere landen aanbieden en dus niet heel veel detailinformatie hebben van Colombia. Met dit idee zijn wij nu een klein jaar bezig om zelf namens Colombiaans.nl een reisbureau te starten. Dit reisinitiatief hebben we Go2Colombia.nl genoemd. Dit met de volle focus op Colombia.

Go2Colombia.nl op 4 september online!

Op Go2Colombia.nl kun je bouwen

Go2Colombia.nl opereert zelfstandig met Jan-Willem en Luis Ernesto aan het roer. Deze reizigers pur sang hebben Colombia meermaals bezocht en hier een groot en breed netwerk aan overgehouden. Daarnaast mag Go2Colombia.nl zich official KLM-agent noemen en is SGR-lid onder het lidnummer 3421. Ondertussen hebben we de eerste grote groep studenten afgelopen mei al naar Colombia gestuurd en hebben deze de tijd van hun leven gehad.

Wat kunnen we verwachten op 4 september?

Op zondag 4 september gaat Go2Colombia.nl online. Dat houdt in dat er op de website een aantal voorbeeldreizen staan die je kunt kiezen of hier geheel je eigen draai aan kunt geven. Maar uiteraard hebben wij straks ook een speciale openingsactie. Dus houd de Facebook-pagina van Go2Colombia.nl goed in de gaten en like hem om op de hoogte te blijven. Onze speciale Colombia Opening Deal komt eraan!

Nu al vragen? Dat kan!

Op zondag 4 september gaat de website Go2Colombia.nl officieel online. Maar het kan natuurlijk zijn dat je nu al vragen hebt. Heb je vragen, bel dan gerust even naar Jan Willem via het nummer 06 2610 6160. Hij staat voor je klaar. Of stuur een e-mail naar [email protected]

Gerelateerde berichten