Colombian Vibes nieuws: Voor een tweede keer uitbreiden?

We zitten in een spagaat. Wat moeten we doen? Kun jij ons wellicht helpen? Als je dit leest heb je vast wel een mening.

Stel je voor. Je wilt een feest organiseren mét uitzending van een WK-wedstrijd van Colombia. Je weet dat er wel animo kan zijn, maar hoopt ten eerste dat er genoeg mensen komen, laat staan een locatie te vinden is, dat gelooft in je idee. Je verkoopt een kleine zaal uit, krijgt een grotere, maar verkoopt deze ook uit. Wat moeten we doen? Toch uitbreiden naar 2 zalen? Een stukje geschiedenis.

De locatie Zandfoort aan de Eem

We kregen een kleine zaal van ongeveer 200 man bij Zandfoort aan de Eem in Amersfoort. Zij, Zandfoort aan de Eem, passen helemaal in de sfeer van het Colombiaanse feest dat we willen organiseren. We waren totaal verbaasd toen we nog maar net rustig aan waren begonnen met de kaartverkoop van 5,- voor Colombian Vibes, toen dit zaaltje na een week was uitverkocht.

De eerste uitbreiding, de hoofdzaal

Na een week moest ik toch maar even polshoogte nemen en de zaal, Sanne, in dit geval op de hoogte brengen dat de tickets totaal waren uitverkocht. Sanne, de zaalmanager van Zandfoort (zoals het in de volksmond ook wel wordt genoemd), was totaal verbaasd. Binnen een week 200 tickets uitverkopen. Heel on-Colombiaans, moest ook ik bekennen. Maar niet minder gezellig natuurlijk. Niemand had dit verwacht, dus ik vroeg of het mogelijk was om de hoofdzaal van meer dan 350 man te krijgen. Dit durfden ze toen wel aan. Nu, 3 weken later, is de grote hoofdzaal uitverkocht. Maar de interesse en animo blijft.

Toch een laatste uitbreiding doen?

Ok, ik heb zojuist moeten vertellen aan Sanne dat we de hoofdzaal uitverkocht hebben. Zij liet hierop weten dat we twee opties hebben:

Optie 1:
Blij zijn dat de hoofdzaal vol is. Inpakken, strik eromheen en wachten tot het 24 juni is.

Optie 2:
Met nog een kleine 3 maanden te gaan, proberen de hoofdzaal én de tweede zaal vol te krijgen. Dat betekent dat we meer dan 550 feestgangers mogen verwelkomen op deze zomerse WK-dag in juni. Met de ambitie die we hebben, zou dat misschien nog lukken ook. Mochten we voor optie 2 gaan, zullen het twee zalen zijn die beiden goed te bereiken zijn. Er zijn twee grote beeldschermen, twee muziekinstallaties, twee DJ’s, dus in beide zalen is het feest. Er zullen twee bars aanwezig zijn, EHBO’er(s) en beveiliging.

Wat vind jij? Laat het ons weten! En als je nog geen kaartjes hebt, moet je deze natuurlijk direct bestellen!

Luís Ernesto van Baren
– Colombiaans.nl

Gerelateerde berichten