El Robo del Siglo

Colombiaanse Casa de Papel vanaf 14 augustus op Netflix

De serie deed in Spanje in het voorjaar van 2017 al veel stof opwaaien. Pas in de winter van 2017 maakte heel België en Nederland kennis met Tokio, El Profesor, Berlin, Nairobi, Rio en Denver. La Casa de Papel mag zich schrap zetten voor een Colombiaanse tegenhanger. Het waargebeurde “El Robo del Siglo” moet La Casa de Papel doen vergeten.

Door: Luis Ernesto van Baren (LinkedIn)

El Robo del Siglo

El Robo del Siglo

In de Colombiaanse serie El Robo del Siglo die op Netflix uit gaat komen draait het om een bankoverval. Waar La Casa de Papel een fictief verhaal is, is “El Robo” juist waargebeurd. Deze neemt je mee naar het Colombia van 1994. De buit? Zo’n 33 miljoen dollar. Het doelwit? Bank of the Republic. We verklappen nog niets over de verhaallijn en de gebeurtenissen tijdens deze periode maar zeker is is dat we een nieuwe Netflix-topper tegemoet mogen gaan zien. Hoe deze er exact uit komt te zien wordt nog angstvallig geheim gehouden. Zelf online is er nagenoeg niets te vinden.

El Robo del Siglo

Gelijkenissen met Casa de Papel

Geen film of serie zal na het bekijken van Casa de Papel ooit nog hetzelfde zijn. Ook El Robo del Siglo zal hier niet aan ontkomen. In de teaser hieronder zie je bijvoorbeeld een team die onder de leiding staat van een man die toch verdacht veel trekjes heeft van El Profesor. Sommige die deze teaser zien herkennen misschien wel de man die een nieuwe hoofdrol op zich gaat nemen. Andrés Parra speelde eerder de hoofdrol in het succesvolle Pablo Escobar, El Patron del Mal.

El Robo del Siglo

El Robo del Siglo te zien vanaf augustus

Het eerste seizoen van de Colombiaanse serie kun je bekijken vanaf 14 augustus. Voor nu zul je het nog even moeten doen met de trailer. Vanaf medio augustus gaan we erachter komen of de ‘Overval van de Eeuw’ echt een kans van slagen gaat krijgen. De Colombiaanse serie El Robo del Siglo is te zien op Netflix vanaf 14 augustus.

AUTEUR

Over Luís Ernesto


Luis Ernesto een fanatiek reiziger en heeft zijn roots in Colombia. Hij zet zich actief in voor de Colombiaanse gemeenschap in Nederland en organiseert Latin-evenementen zoals Colombian Vibes en Feliz Navidad. Zijn favoriete gerecht is bandeja paisa, drinkt graag jugo de lulo en houdt van stroopwafels.
Reacties: info@colombiaans. nl

Volg ons op social media!

Wil je niets missen? Krijg jij geen genoeg van Colombia? Volg ons dan via onderstaande kanalen. Wil je als eerste een notificatie op jouw telefoon krijgen? Stuur ons dan een bericht en jouw nummer wordt toegevoegd aan onze database.


* Met het doorgeven van jouw nummer ga je akkoord dat we je gratis berichten via Whatsapp sturen die te maken hebben met Colombiaans.nl, onze diensten, advertenties en producten.

Gerelateerde berichten