Colombiaans.nl organiseert feest én uitzending WK-wedstrijd op 24 juni 2018

De scherpe lezers wisten het al, maar stiekem moesten wij nog even wachten op een locatie voor we het van de daken konden schreeuwen. Eindelijk is dan het moment daar… Colombiaans.nl bestaat in 2018 vijf jaar en we organiseren daarom een jubileumfeest mét uitzending van een WK-wedstrijd van Colombia.

Het feest zal gehouden worden in Amersfoort. Hier is niet alleen voor gekozen omdat de roots van Colombiaans.nl in Amersfoort liggen, maar we veelvuldig de opmerking kregen van Colombianen en Colombia-liefhebbers ‘Als jullie een feest organiseren, kunnen jullie dit dan op een centrale plaats in Nederland doen?’ We proberen met deze centrale locatie gehoor te geven aan iedereen die Colombia een warm hart toedraagt en woont in Noord-, Oost-, Zuid- en West-Nederland. Uiteraard zijn ook onze Vlaamse vrienden meer dan welkom! Want hoe mooi zou het zijn als we naast een prachtig feest met z’n allen Colombia naar de overwinning kunnen schreeuwen met ons luide enthousiasme!

Wat gaat er gebeuren?

Veel kunnen we helaas nog niet zeggen, want de voorbereidingen zijn nog in volle gang. Wat we wel kunnen melden is dat het een jubileumfeest gaat worden met DJ’s en natuurlijk zenden we een WK-wedstrijd van Colombia uit.

Locatie:

De locatie in Amersfoort waar het 5-jarig jubileumfeest gehouden zal worden is Zandfoort aan de Eem. Dit ligt nog net in het centrum van Amersfoort in de buurt van de Koppel en achter het Eemplein (AH, Pathé, e.d..).

Op deze sfeervolle locatie kun je genieten van heerlijke Latijns-Amerikaanse muziek en de (tweede) WK-wedstrijd van Colombia tegen Polen.

Kortom:

Wat?
Jubileumfeest Colombiaans.nl 5 jaar

Waar?
Zandfoort aan de Eem

Adres:
Eemlaan 100, 3812 ED Amersfoort
Bekijk het op Google Maps

Bekijk het event op Facebook
Facebook-evenement

Tijd:
18.30 – 00.30 uur
Start wedstrijd Colombia – Polen 20.00 uur.

Meer informatie volgt snel! Noteer zondag 24 juni 2018 alvast in je agenda! Wil je meehelpen met het organiseren, of heb je tips en opmerkingen? Stuur deze gerust in het formulier hieronder:

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Ontvang hieronder jouw gratis speelschema

Vul hieronder jouw naam en e-mailadres in, druk op ‘Send download link’ en je ontvangt jouw gratis speelschema in jouw e-mailbox. Binnen een aantal uur niets ontvangen? Controleer dan jouw spambox.

[email-download-link namefield=”YES” id=”2″]

Gerelateerde berichten