Colombiaans.nl gaat een bakkie doen met Botero!

Colombiaans.nl gaat een bakkie doen met Botero!

Ja, we zijn er trots op. Colombia’s bekendste kunstenaar gaat Nederland aandoen en wij mogen hiervan live verslag uitbrengen! Op speciale uitnodiging van de Kunsthal Rotterdam mogen wij morgen de persconferentie bijwonen tussen andere ‘grote jongens’ van de pers en media.

Op uitnodiging van de Kunsthal Rotterdam mogen we de persconferentie bijwonen met Botero en zijn dochter aan het woord. Daarna mogen wij de grootmeester zelfs interviewen! Zo trots als een pauw scheuren we morgen met gierende banden naar Rotterdam. Althans… als de trein op tijd is natuurlijk.
Daar zal Botero na de persconferentie eerst een unieke privé-rondleiding geven aan media en journalisten. Samen met zijn dochter Lina zal hij vertellen over de kunst die hij speciaal voor deze tentoonstelling heeft uitgezocht.

De Colombiaanse schilder en beeldhouwer houdt in de Kunsthal Rotterdam een tentoonstelling genaamd ‘Celebrate Life’. Deze wordt gehouden van 2 juli – 11 september. Zaterdag gaan voor het eerst de deuren open. Vanaf 10:00 uur kun je zijn bijna honderd stuks aan kunstwerken zien zoals schilderijen, beeldhouwwerken en pastels. Wil je de grootmeesters handtekening? Dan zul je een ijzeren geduld moeten hebben, want het belooft erg druk te gaan worden. Vanaf 10:30 uur zal Botero zelf in het museum zijn en de museumcatalogus signeren.

Gerelateerde berichten