Botero Winactie bij Colombiaans.nl

Botero Winactie bij Colombiaans.nl

Een week geleden arriveerden ‘Caballo’ al in Kunsthal Rotterdam. Het aaibare bekende paard van Colombiaans kunstenaar Fernando Botero is 1600 kilo zwaar en werd op zijn sokkel gehesen. Kunsthal Rotterdam brengt een ode aan de werken van Botero van 2 juli tot 11 september.

Vanaf a.s. zaterdag 2 juli vanaf 10:00 uur kun je in Kunsthal Rotterdam genieten van bijna 100 schilderijen, beeldhouwwerken, pastels en tekeningen van Botero. De tentoonstelling heet ‘Celebrate Life’ en laat werken zien uit een door hem zelf samengestelde collectie meest geliefde schilderijen uit zijn omvangrijke oeuvre.

Schud zelf de hand van de grootmeester!

Ja, je leest het goed. Botero zal die dag vanaf 10:30 uur zelf aanwezig zijn in de kunsthal. Het is dan zelfs mogelijk om de tentoonstellingscataloguscatalogus te laten signeren. Die kans zal zich niet snel meer voordoen. De kunstwerken die tentoongesteld worden heeft Fernando Botero hoogstpersoonlijk zelf uitgezocht.

Latin Life Sundays

Uiteraard hoort hier een bijpassend feestje bij! Het feest is genaamd ‘Latin Life Sundays’. Op dit swingende feest geniet je van muziek, dans, theater, circus, poëzie, eten en cocktails. Op 3 juli wordt de aftrap gegeven door Maite Hontelé tijdens de North Sea Round Town.

Win 2 gratis vrijkaarten voor Celebrate Life!

Van Kunsthal Rotterdam mag Colombiaans.nl 2 gratis vrijkaarten voor Celebrate Life! verloten. Vanaf zondag 26 juni verschijnt op de Facebook-pagina van Colombiaans.nl een afbeelding. Like en deel deze zoveel mogelijk en wie weet sta jij a.s. zaterdag 2 juli oog in oog met Fernando Botero! De winnaar wordt bekend gemaakt op woensdag 29 juni.

Spelregels

Like en deel de foto van Botero die vanaf morgen om 06:00 uur op de Facebook-pagina staat en vermeld in jouw deelbericht waarom jij zo graag die kaarten wilt winnen. Diegene met het meest ludieke en leuke tekst in het deelbericht wint de 2 vrijkaarten voor Botero’s Celebrate Life!

Je kunt liken en delen tot a.s. woensdag 29 juni tot 12:00 uur! Belangrijk: Deel en like de foto niet zomaar! Om kans te maken moet je wat ludieks en leuks in jouw bericht zetten wat je deelt! We gaan dan kijken wie het meest ludieke tekst heeft gedeeld samen met de foto.
De winnaar wordt vermeld op Facebook. De winnaar ontvangt de vrijkaarten via de post. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De vrijkaarten worden als één geheel verstuurd (netto: 2 vrijkaarten). De vrijkaarten zijn inwisselbaar van 2 juli tot 11 september. Suerte!

Meer informatie over de tentoonstelling: Website Kunsthal Rotterdam

Gerelateerde berichten