Abonneer je op het Colombiaans.nl kanaal

Abonneer je op het Colombiaans.nl kanaal

We hebben al een paar jaar een YouTube-kanaal, maar nog niet veel leden. Abonneer je daarom snel op de YouTube-kanaal van Colombiaans.nl. Abonneer je op het Colombiaans.nl kanaal

Waarom abonneren?

Dat is leuk. Het oog is tegenwoordig behoorlijk veeleisend en wil ook wat. Sommige boodschappen zijn leuker om te zien dan om te lezen, nietwaar? Zodra wij meer leden hebben, zullen we meer video’s maken om je te voorzien van het laatste nieuws en speciale extra’s.

Word nu lid van onze YouTube-kanaal »

Wat kun je verwachten?

Een gratis dienst van Colombiaans.nl waar je leuke video’s over Colombia kunt bekijken. Hierbij kun je denken aan reviews van concerten, boeken of series. Ook onze bezoekjes aan voetbalwedstrijden van het Colombiaans elftal of voetbalclubs uit Colombia komen aan bod. Ook zullen we de laatste video’s van onze dansgroep Aires Colombianos plaatsen en proberen zoveel mogelijk vooraan te zitten bij Colombiaans-gerelateerde evenementen.

Wat kan ik nu al zien?

Het aanbod is heel gevarieerd. Je kunt een aantal videoregistraties zien van de concerten van J Balvin en Maluma. Een interview met schilder Fernando Botero, maar ook beelden van Colombia – Australië die we in Londen hebben gemaakt.

Word nu lid van onze YouTube-kanaal »

Wat ga ik zien?

Er staan een aantal interessante videoregistraties op de wensenlijst. Wat dacht je van videobeelden van het concert van Shakira en Colombian Vibes? Dat zijn beelden die je echt niet wilt missen! Stay Tuned!

Abonneer je op het Colombiaans.nl kanaal »

Gerelateerde berichten