Deze 6 dingen weten we over Wie is de Mol 2019 Colombia

Het is nog maar kort geleden dat dan eindelijk uitlekte waar Wie is de Mol 2019 zich zou afspelen. We waren erg verheugd te vernemen dat dit Colombia zal zijn. Dit zal ook weer een nieuwe schare fans opleveren. We vertellen je vandaag over 6 zaken over wat er tot nu bekend is over Wie is de Mol 2019 Colombia.

1. Locatie

Op 8 november berichtte we er al over. Wie is de Mol 2019 gaat zich afspelen in Colombia. Yes, Colombia! We zijn erg nieuwsgierig naar welke iconische gedeeltes WIDM ons deze keer brengt. Het programma staat bekend om locaties in een land te vinden die zelfs voor locals een verrassing of onbekend zijn, dus we kunnen niet wachten! We menen in de leader locaties zoals Rio Magdalena, Barrichara en Medellín te herkennen. Herken jij er meer?
Bekijk de leader hieronder
https://www.youtube.com/watch?v=t_B8QrmQbhw

2. Hint: 3.15.13.21.14.1.DERTIEN

Met deze hint trapte het mysterie over de locatie af. Het bleken coördinaten te zijn die stonden voor Communa 13, de wijk in Medellín. Deze wijk staat bekend om haar muurschilderingen, waarvan er ook een van de deelnemers is gemaakt.

3. Deelnemers

De deelnemers zijn: Presentatrice Evelien de Bruijn, vlogster Nikkie de Jager, presentatrice Evi Hanssen, acteur Rick Paul van Mullingen, journalist Sinan Can, presentatrice Merel Westrik, zanger Nielson, Heel Holland bakt-jurylid Robèrt van Beckhoven, actrice Sarah Chronis en presentator Jamie Trenité. Het programma staat onder leiding van een nieuwe presentator. Art Rooijakker heeft afscheid genomen en Rik van de Westelaken zal de presentatie overnemen.

4. Voorstelronde

In de avond verscheen er op YouTube en andere kanalen de voorstelvideo van de deelnemers. Bekijk hieronder de voorstelronde van de deelnemers.

5. Record na record

De wisseling van de wacht als het gaat om presentatoren en deelnemers zijn nooit een probleem geweest voor WIDM. Het vorige 18e seizoen beleefde zelfs zijn hoogtepunt met iedere week gemiddeld 2,6 miljoen (!) kijkers.

6. Wanneer?

WIDM 2019 gaat in januari van start op NPO 1.
Noteer onderstaande alvast in je agenda

Wie is de Mol 2019
– Locatie:
Colombia
Eerste aflevering:
zaterdag 5 januari 2019 20.30 uur
AVROTROS op NPO 1

Lees ook:

– AVROTROS bevestigt: Wie is de Mol 2019 in Colombia
– Website Wie is de Mol

Gerelateerde berichten