Informatie over Colombia

by Colombiaans.nl

informatie over colombia

Informatie over Colombia

Colombiaans.nl biedt je alle informatie over Colombia. Bij ons vind je het laatste nieuws, alle actualiteiten en achtergrondverhalen uit Colombia. Op deze website vind je ook andere zaken zoals tips voor het reizen naar Colombia, klimaat info en zelfs een heuse koers converter in de rechterzijbalk. Kortom: Colombiaans.nl is jouw ultieme bron voor informatie over Colombia.

informatie over colombia

Zelf informatie over Colombia schrijven?

Ben je geïnteresseerd in Colombia en vind je het leuk om af en toe een artikeltje te schrijven dan mag dat! We vinden het erg leuk als je een artikel wilt schrijven over Colombia. Colombiaans.nl is het ultieme ‘powerhouse’ als het gaat om Colombia. Wat ooit in 2013 begon als een Facebook-community is Colombiaans.nl nu in ontwikkeling. Sinds kort beschikken we over een eigen Colombiaanse dansgroep genaamd ‘Aires Colombianos’ en met Go2Colombia.nl hebben we een reisbureau waarmee we jou helpen jullie droomreis naar Colombia samen te stellen. Geheel betaalbaar met eigen inbreng en deskundig reisadvies. Sinds kort zijn we zelfs een magazine gestart over Colombia genaamd Bolívar Magazine. We hebben een groot netwerk van personen en bedrijven, in zowel Nederland als Colombia, waarvan wij informatie krijgen om de exclusieve artikelen te schrijven. Uiteraard zijn wij zelf ook nog weleens in Colombia te vinden. Dit alles maakt Colombiaans.nl uniek en de grootste community van Nederland en België.

Uiteraard kan dit niet zonder jouw steun en kritische noten. Zoals gezegd zijn we in ontwikkeling, dus doen echt niet alles perfect, maar doen wel ons best om jou van dienst te zijn. We krijgen veel positieve reacties, vragen en opmerkingen. Heb je zelf een vraag of opmerking, schroom dan niet om contact op te nemen. jouw reactie is erg waardevol.

Colombiaans.nl voorziet in alle type van informatie over Colombia. We zijn er niet alleen voor positieve ‘blije’ verhalen uit Colombia, maar ook kritische stukken worden geschreven. Dit omdat het ook bij Colombia hoort. Colombia is schitterend met al zijn cultuur, natuur en mensen, maar we blijven hierbij wel realistisch en geen ‘goed-nieuws-show’. Dat maakt ons betrouwbaar en niet voor niets dé ultieme informatiebron van informatie over Colombia.

We bieden informatie over Colombia voor Colombia-liefhebbers, of dit nu Colombianen, Colombiaans-geadopteerden, adoptieouders, zakenmensen of Colombia-, liefhebbers-, of reizigers zijn. We mochten ons in het recente verleden verheugen op samenwerking met BNN 3 op Reis Backpack en diverse grote productiemaatschappijen voor programma’s over Colombia om informatie te verstrekken. Daarnaast mochten we twee keren een radiointerview met NPO Radio 1 doen over Colombia.

Iedereen is welkom om vragen te stellen en een artikel te schrijven op Colombiaans.nl. Heb je dus vragen over wat dan ook, uiteraard Colombia-gerelateerd, laat dan van je horen!