Stem op Ruby Burger

by Colombiaans.nl
NIEUWS UIT COLOMBIA

NIEUWS UIT COLOMBIA

We hebben haar al een paar keer voorbij zien komen bij Colombiaans.nl. Ruby Burger mocht voor het nieuwe programma van BNN, 3 Op Reis Backpack een vlog maken over haar reis naar Cartagena. Wij spraken haar vlak nadat ze geland was. Maar laten we eerst even bij het begin beginnen.

Dé droombaan

BNN 3 op Reis heeft dé ultieme droombaan in de aanbieding. De baan van Floortje, Dennis, Evi of Geraldine: die willen we allemaal wel. Zo ook Ruby. Zij stuurde een auditie-filmpje in en uit alle aanmeldingen werd zij gekozen voor de auditieronde. Ook deze kwam zij door. Uiteindelijk zijn er 18 vloggers gekozen voor een roadtrip door Europa.

In 40 dagen reizen Jan en Geraldine van Amsterdam naar Athene en iedere vlogger reisde een bepaald traject mee. Deze reis mochten de vloggers zelf voorbereiden. Deze uitzendingen zijn op TV geweest en worden nog een keer herhaald. Ook maakten de vloggers 2 eigen vlogs. Uit deze reis zijn 5 finalisten gekozen. En Ruby is hier één van. Zij maakten een finalereis naar verschillende bestemmingen. Uiteindelijk beslissen de kijkers en volgers wie de ultieme droombaan wint door te stemmen op jouw favoriet.

DIRECT STEMMEN

Wanneer Ruby genoeg stemmen krijgt, mag ze nog een aflevering maken voor 3 Op Reis. Met haar 18 jaar is ze de jongste deelnemer aan het programma én de finale.

Stemmen kan op haar via de link van BNN. Onder haar pasfotolinks zie je een klein Oranje knopje met “STEM” klik hierop en je hebt gestemd! Je kunt stemmen met maximaal 5 emailadressen. Je krijgt geen spam!

DIRECT STEMMEN

De moeilijkheid van de wedstrijd

De kandidaten moesten zich goed voorbereiden op de finalereis. Dat begint natuurlijk met kennis over het land van de reis. Ook maken alle finalisten weer eigen vlogs over de reis. Deze moeten zij natuurlijk zelf voorbereiden. Welk item kies ik? Welke contacten moet ik hiervoor leggen en welke informatiebronnen kan ik het beste gebruiken. Colombiaans.nl was een belangrijke bron voor Ruby. Voor informatie over het land, maar ook om contacten te leggen met mensen in Colombia.

Waarom stemmen?

Omdat wij Colombianen gewoon iedereen belonen die Colombia in een positief daglicht zet! Zo zijn wij ;)

BINNENKORT: RUBY NEEMT EXCLUSIEF EEN VIDEOBOODSCHAP OP VOOR HAAR LEZERS VAN COLOMBIAANS.NL !!