Reizen naar Colombia

by Colombiaans.nl

Op deze pagina gaan we het alleen maar hebben over reizen naar Colombia. Vandaag de dag reizen wij als geadopteerde Colombianen of aangetrouwden naar Colombia maar ook andere mensen zoals backpackers, studenten en zakenmensen. Het toerisme in Colombia is de laatste jaren explosief gestegen en ondertussen staat het land ook echt te boek als snelstgroeiende vakantiebestemming. Een mooie opsteker voor de economie dus.

Op deze pagina gaan we je een aantal tips geven die je op weg kunnen helpen naar het maken of boeke van jouw reis naar Colombia. We verdelen de pagina in een aantal onderwerpen:

  • Tips voor hotels
  • Tips voor vliegtickets
  • Tips voor leuke activiteiten in Colombia
  • Tips voor het samenstellen van reizen

Mocht je zelf een leuke tip hebben, schroom dan niet om deze door te geven via ons social media-platform Facebook of Instagram.

Tips voor hotels

Booking.com is nog steeds de grootste als het gaat om verhuur van accommodaties. Bekijk hieronder in de kaart gelijk waar je kunt slapen in Bogotá. Selecteer jouw gewenste data en aantal personen en boek vandaag nog.


Booking.com

Wil je kijken naar accommodatieverhuur in Medellín bekijk dan eens wat hotels, appartementen en hostel in de kaart van Medellin hieronder.Booking.com

Andere locatie in Colombia?

Zoek dan gerust eens in de zoekbalk hieronder.Booking.com

Tips voor vliegtickets

Als tips voor het zoeken naar vliegtickets raden wij aan Momondo, Skyscanner, Kayak en BudgetAir. Echter de beste tip die wij kunnen geven is KLM. Waarom? Omdat deze als enige direct vliegt op Bogotá (Cartagena). Bekijk hier de vluchten met KLM naar Bogotá, Cali, Pereira, Medellín of Cartagena.

Tips voor het samenstellen van reizen

Colombia is een heel groot land. Veel reizigers weten niet goed waar te beginnen met plannen. Er zijn zoveel leuke dingen te doen in Colombia. Mocht je door de bomen het bos niet meer zien, neem dan eens contact op met het reisbureau dat we opgezet hebben. Jan-Willem van Go2Colombia.nl helpt je met het samenstellen van mooie reizen naar Colombia. Je kunt bij Go2Colombia kiezen voor pakketreizen of juist een mooie Colombiareis samenstellen. Bel of stuur een e-mail naar: 020 626 5869, 06 2610 6160 of info@go2colombia.nl

Tips voor leuke activiteiten in Colombia

Ja, er is veel te doen in Colombia. Bekijk hier een kleine greep uit de activiteiten die je onder andere kunt doen in Bogotá, Medellín en Cartagena. Wil je een tour via Go2Colombia boeken dan kan dat ook. Wil je naar Ciudad Perdida (Lost City), Walvissen spotten, Park Tayrona of Caño Cristales? Neem contact op en Jan-Willem regelt het voor je.

Bogotá

Medellín

Cartagena