Kaarten voor Shakira

by Colombiaans.nl

Kaarten voor Shakira koop je bij Colombiaans.nl. Op dinsdag 14 november komt Shakira na zeven jaar weer naar Nederland. Koop hier jouw kaarten voor Shakira.

Shakira behoeft natuurlijk geen introductie. Deze Colombiaanse voormalige soapster verkocht ondertussen meer dan 60 miljoen albums en sleepte onder meer twee Grammy Awards, acht Latin Grammy’s en verschillende World Music Awards in de wacht. Om nog maar te zwijgen over haar prijzen zoals de American Music Awards en Billboard Awards. Haar hit ‘Hips Don’t Lie’ was het meest succesvolle nummer van 2006. Ze was een aantal seizoenen coach in de Amerikaanse versie van ‘The Voice’. Aan het begin van dit jaar bracht ze met Carlos Vives het nummer Bicicleta uit dat in Colombia maar liefst 18 weken op nummer 1 stond.

» Koop hier jouw kaarten voor Shakira

Nieuwe cd El Dorado

Op 26 mei bracht ze haar cd El Dorado uit. Grotendeels werd deze in het Spaans opgenomen. Na release van het album belande deze op nummer 1 in maar liefst 37 landen. Op 14 november komt ze naar Nederland. Je hebt de keuze uit maar liefst vier type tickets. De Gold Hot Ticket, de reguliere ticket, Golden Circle Early Entry Package en Silver Hot Ticket. De prijzen zijn vanaf 49,-. Vrijdag 30 juni gaan de tickets vanaf 10.00 uur in de verkoop. Kaarten voor Shakira kopen doe je bij Colombiaans.nl.

Extra informatie

Shakira
El Dorado World Tour
Datum: Dinsdag 14 november 2017
Tijd: 20.00 uur
Locatie: Ziggo Dome
De Passage 100, 1101 AX Amsterdam

» Koop hier jouw kaarten voor Shakira

Koop de nieuwe cd El Dorado hier

Voorbereiden op het concert van Shakira? Koop dan hier alvast jouw album.

Bekijk video’s van de nieuwe cd

Chantaje en Bicicleta


Koop hier jouw kaarten voor Shakira