Een gids en tolk in Colombia huren

by Colombiaans.nl

Wil je een gids en tolk in Colombia huren? Laat het ons dan weten. Bij Colombiaans.nl hebben wij een keuze uit een aantal gidsen en tolken. Zowel in het Engels als in het Nederlands. Soms is het een vreemd land net wat lekkerder binnenkomen en makkelijker wennen wanneer je geholpen wordt door iemand die er al jaren woont. Of als je vaker naar Colombia hebt gereisd, maar je bent de taal nog niet 100% machtig, is het fijn dat je iemand hebt die je kan helpen.

Waarom een gids en tolk in Colombia huren?

Veel mensen vinden het fijn om bijvoorbeeld bij hun eerste reis naar Colombia geholpen te worden met de dagelijkse gang van zaken door een gids. Sommigen hebben juist een ontmoeting met een local. Je zult je wel moeten aanpassen. Het volk van Colombia staat helaas niet heel erg bekend om zijn talenknobbel.

Ook hier zal de Nederlander zich aan moeten passen. Veel adoptieouders vinden het bijvoorbeeld erg prettig wanneer hun kind bij de eerste keer zijn of haar adoptiemoeder ontmoeten, een tolk mee te nemen. Je wilt toch 100% begrijpen dat zij bedoelt toch? Daarentegen wil je jezelf ook 100% verstaanbaar kunnen maken.

Onze gids en tolk in Colombia kan beide. Ze kan voor jullie vertalen van het Nederlands naar het Spaans en kan jullie daarnaast meenemen voor een wandeling en hierbij interessante verhalen vertellen over bijvoorbeeld de wijk of stad waar jullie in lopen. Dus ga je op reis naar Colombia en heb je een gids en tolk in Colombia voor familiebezoek, zakelijk of gewoon voor plezier nodig? Verstuur dan een bericht.

Een gids en tolk in Colombia huren?

Vul dan het onderstaande formulier zo compleet mogelijk in en wij beantwoorden jouw bericht zo spoedig mogelijk. Geef hierbij aan:

– Welke taal moet de gids/tolk spreken?
– datum
– dagen
– urenaantal

Heb je jouw reis naar Colombia nog niet geboekt? Kijk dan eens op onze website Go2Colombia.nl. Hier bieden we een ruime keus aan reizen naar Colombia aan die je beslist zult bevallen! Daarnaast kun je jullie eigen reis samenstellen. Go2Colombia.nl is een onderdeel van Colombiaans.nl.

Fout: Contact formulier niet gevonden.