Site pictogram Colombiaans.nl

Voetbalploeg Colombia krijgt draai om zijn oren van Algerije

globalsoccershop

Gisteravond werd de vriendschappelijke wedstrijd tussen Colombia en Algerije gespeeld. Het was de eerste keer dat beide landen tegen elkaar voetbalden. Beide landen ontmoetten elkaar in het Franse Lille. Het niveau van de ‘Koffieboeren’ hield niet over. Ze verloren met maar liefst 3-0.

B-ploeg

Colombia had naar eigen zeggen niet de gehele A-lijst meegenomen op deze exercitie maar toch stonden spelers zoals Davidson Sánchez, Luis Muriel, Cuadrado en Barrios in het veld. Ook mocht de Feyenoorder Sinisterra debuteren. Dat debuut werd zoals de hele wedstrijd een grote sof. Colombia keek binnen een kwartier tegen een achterstand aan door een Algerijns doelpunt van Bounedjah. Vijf minuten later was het weer raak door Mahrez. Deze mocht ook scoren in de 65e minuut.

De volgende wedstrijd

De volgende wedstrijd van de Colombiaanse selectie zal zijn op 15 november. Dan zullen ‘Los Cafeteros’ het opnemen tegen Perú. De wedstrijd zal gespeeld worden in het Hard Rock Stadium in het Amerikaanse Miami. Van deze wedstrijd zullen wij Luis sturen om hiervan uitgebreid verslag te doen. Luis loopt op 9 november eerst de Rocky Run in Philadelphia (voor Lopen voor Colombia) en hierna zal hij naar Florida afreizen en de voetbalwedstrijd bezoeken.