Site pictogram Colombiaans.nl

Sánchez terug op trainingsveld

globalsoccershop

Waar Davinson Sánchez gisteren nog niet op het trainingsveld stond was dat vandaag anders. Hij werd behandeld aan een knieblessure vertelde men gisteren. Dit vertelt ons dat een transfer nog niet zeker is. Wel lijken er andere serieuze kapers op de kust…

Tottenham Hotspur probeerde maandagavond hemel en aarde te bewegen om de Colombiaans international binnen te hengelen, maar kwam er tot dusver nog niet uit met de club en management. Gisteren kwam er wederom een delegatie van Tottenham Hotspur om te onderhandelen.

De grote vraag is of Sánchez er donderdag bij de belangrijke wedstrijd tegen Rosenborg er wel bij is om zijn werkgever bij te staan in deze lastige dagen. Ajax gaat momenteel door zwaar weer doordat de eerste competitiewedstrijd werd verloren van Heracles. De ploeg uit Amelo wist sinds de jaren 60’ niet meer te winnen van de Amsterdammers, maar records zijn er om gebroken te worden, zo bleek ook afgelopen zaterdag.

De Telegraaf meldt dat er op dit moment nog een behoorlijk groot gat schijnt te zitten in wat Ajax verlangt en wat Tottenham wil betalen. De Spurs willen ongeveer 10 miljoen euro minder betalen dan wat Ajax wil hebben en daar loopt de onderhandeling spaak. Bronnen melden dat Sánchez zelf persoonlijk al wel rond zou zijn met de Engelse club. Real Madrid schijnt ook serieuze belangstelling te hebben voor de Colombiaan en zelfs al een bod voor te bereiden. Desalniettemin zou men in Madrid dit wel snel moeten doen omdat er deze week nog wel eens witte rook uit Amsterdam zou kunnen komen.

Mobiele versie afsluiten