Site pictogram Colombiaans.nl

Ronaldo’s hoofd op hol door Colombiaans model?

Ronaldo’s hoofd op hol door Colombiaans model?
globalsoccershop

Morgen speelt Portugal in de kwartfinale van het EK tegen Polen. Cristiano Ronaldo speelt morgen dan wel een kwartfinale maar presteert dit EK niet optimaal. Ligt dit aan de moeheid? Of is het de Colombiaanse schone die hem het hoofd op hol brengt?

Wat voor Portugal een ‘makkie’ had moeten worden eindigde in een pittige wedstrijd. Kroatië werkte niet mee aan de ambitie van Portugal en de wedstrijd werd het slechte van het toernooi. Portugal won in de extra tijd met 1-0 en verzekerde zich van de kwartfinale. Na die gewonnen wedstrijd wilde Ronaldo niet juichen. Dit zorgde in zijn thuisland voor veel boze tongen die beweren dat hij zichzelf belangrijker vond dan het team. Ronaldo verklaarde later dat hij natuurlijk wel blij was dat Portugal in het toernooi blijft, maar dat zijn goede vriend Modric als een ‘broer’ voor hem is, en dat je familie altijd moet steunen.

Tot dusver is het EK niet bepaald het toernooi van Cristiano Ronaldo geworden. Hij wilde eindelijk eens gaan stunten met Portugal en de grote ster van het EK zijn. Morgen krijgt hij zijn kans om tegen Polen te laten zien wat hij echt in zijn mars heeft. Je zou zeggen dat de vakantie die hij vlak voor het EK gehad heeft hem goed gedaan zou hebben, of toch niet?

Vakantie in Ibiza

Vlak voor het EK ging CR7 nog even op vakantie naar Ibiza. Daar had hij een feestje op een boot georganiseerd. De Portugese pers kreeg hier lucht van en waren snel van de partij om verschillende foto’s en video’s te maken van een dame die het wel heel gezellig met Ronaldo had. Iedereen vroeg zich af wie de brunette was die CR7 vergezelde.

Het werd al snel duidelijk dat het gaat om Paula Suarez. Suarez is een Colombiaanse actrice en model. Paula Suarez was afgelopen seizoen ook al eens aanwezig in het Santiago Bernabeu (Stadion van Real Madrid). Via haar Instagram plaatste ze ook nog een paar pikante foto’s.

Foto & video

https://www.youtube.com/watch?v=VEcF3IEiICI

Foto

Klik op de foto voor een vergroting.

Mobiele versie afsluiten