Site pictogram Colombiaans.nl

Oud-international Colombia opgepakt voor coke-smokkel

Oud-international Diego Osorio is gearresteerd op vliegveld El Dorado. Osorio speelde in het tijdperk van Asprilla, Rincon en Valderrama en nam deel aan het Olympisch voetbaltoernooi van ’92 in Barcelona. Daarnaast speelde hij op de edities van de Copa America van 1991 en 1993. Osorio werd vlak voor zijn vlucht naar Spanje in Bogotá opgepakt, hij had een kilo cocaïne op zak. De voormalig international, inmiddels 46 jaar, was vooral bekend als speler van Atletico Nacional. Hij had de kilo cocaïne verstopt in zijn onderbroek. Helaas voor hem werd hij opgepakt toen hij naar zijn woonplaats Madrid terug wilde keren. Dit was voor Osorio echter niet de eerste keer dat hij werd gepakt. In 2002 werd hij ook al eens opgepakt voor cocaïnesmokkel.
globalsoccershop

Oud-international Diego Osorio is gearresteerd op vliegveld El Dorado. Osorio speelde in het tijdperk van Asprilla, Rincon en Valderrama en nam deel aan het Olympisch voetbaltoernooi van ’92 in Barcelona.

Daarnaast speelde hij op de edities van de Copa America van 1991 en 1993. Osorio werd vlak voor zijn vlucht naar Spanje in Bogotá opgepakt, hij had een kilo cocaïne op zak. De voormalig international, inmiddels 46 jaar, was vooral bekend als speler van Atletico Nacional. Hij had de kilo cocaïne verstopt in zijn onderbroek. Helaas voor hem werd hij opgepakt toen hij naar zijn woonplaats Madrid terug wilde keren.

Dit was voor Osorio echter niet de eerste keer dat hij werd gepakt. In 2002 werd hij ook al eens opgepakt voor cocaïnesmokkel.

Mobiele versie afsluiten