Site pictogram Colombiaans.nl

Opleving James zorgt voor een langer verblijf Bayern München

De wraak van James op zijn oude club
globalsoccershop

Net op tijd. Zo mag het gesteld worden met de aanvoerder van de nationale ploeg van Colombia. James werd twee zomers geleden door Real Madrid verhuurd aan de collega’s van Bayern München, maar was lang niet altijd omstreden. Nu heeft hij sinds een aantal wedstrijden weer zijn vorm gevonden en is weer belangrijk voor de ploeg uit Beieren.

Lucky number 7

Voorgaande maanden moest James het vaak doen met een bijrol op bank of zelfs tribune. Hier was hij niet bepaald van gediend. Boze tongen beweerden dat hij een zeer moeizame relatie zou hebben met trainer Kovac. Er werd gespeculeerd over een terugkeer naar Real Madrid. Inmiddels gaf James in verscheidene interviews aan ontevreden te zijn bij Bayern München.

Trainer Niko Kovac besloot hem begin februari een kans te geven als basisspeler en sindsdien startte James in de afgelopen 7 duels in de basis. Dit met als gevolg; drie assists en een doelpunt.

James populair bij fans Bayern München

De fans willen de Colombiaan graag houden en James is zeer populair bij de fans van Bayern. Voorzitter Karl-Heinz Rummenigge zei dat James bij Bayern blijft en zie dat hij een groot fan is van de Colombiaan. Aankomende zomer zou er een einde komen aan de huurtermijn. Bayern München zou dan de mogelijkheid krijgen om James van Real Madrid over te nemen voor 42 miljoen euro.

– Colombiaans international James lanceert eigen cryptomunt

Mobiele versie afsluiten