Site pictogram Colombiaans.nl

Nieuws over het nieuwe uitshirt Colombia 2020

globalsoccershop

Gisteren lieten we je al het nieuwe uitshirt zien waarin Colombia gaat spelen tijdens de Copa America. De reacties waren overweldigend. Reden genoeg om eens even wat feiten op een rij te zetten, nietwaar?

Lekken, meer gewoonte dan uitzondering

Adidas heeft hier een hekel aan. Waarschijnlijk heeft ieder kledingmerk dat wanneer er foto’s eerder uitlekken dan de bedoeling is. Eerder gebeurde dit ook bij voetbalshirts van bijvoorbeeld Argentinië, België, Brazilië en Nederland. Ook bij Colombia gebeurt het regelmatig dat vooraf foto’s uitlekken. Zo ook gisteren. Als tekst stond er bij dat het gaat om een nauwkeurigheidsgraad van maar liefst 90%. Dat zal inhouden dat het shirt dat we gisteren zagen nagenoeg gelijk zal zijn en geen grote veranderingen te zien krijgen in de definitieve versie.

Het ontwerp van het uitshirt Colombia 2020

Het nieuwe design van het nieuwe uitshirt van Colombia is gebaseerd op het ‘Condivo 20 template’ van Adidas. Dat houdt in dat verschillende teams of clubs in dit ‘design’ gaan spelen. Het shirt is donkerblauw met gebieden of vegen die een lichtere blauwe kleur hebben.
Op de mouw van de nieuwe 2020-2021-versie van het uitshirt van Colombia zien we verder de prachtige blauwe kleuren van de vlag terug. Ook zien we de kenmerkende strepen van Adidas die lopen van mouw naar schouder in de gele kleur.

Definitieve versie uitshirt Colombia 2020

Wanneer deze definitieve versie van het uitshirt van Colombia uitkomt is de vraag. Naar verwachting presenteert de Colombiaanse voetbalfederatie de shirts een dag van tevoren van de eerstvolgende wedstrijd van de selectie. Dat zou volgens de internationale speelkalender op 15 november 2019 moeten zijn. Op deze dag speelt Colombia in Miami tegen buurland Perú.

Waar en wanneer kan ik het nieuwe uitshirt kopen?

Het is een prachtig shirt maar we horen je al denken… ‘Wanneer is het verkrijgbaar?’ Goede vraag. De ervaring leert dat de presentatie van nieuwe spelersshirts tussen half november en half december ligt. Meestal ruim vóór de feestdagen. Wij gaan zoals altijd weer proberen om een aantal shirts naar Nederland te halen. Mocht je geïnteresseerd zijn, laat hieronder in het inschrijfformulier even je naam, gewenste aantallen en maat en e-mailadres achter. We kunnen nog geen harde beloftes maken maar kunnen het zoals altijd proberen (wat meestal lukt trouwens).


    Volg ons op social media!

    Wil je niets missen? Krijg jij geen genoeg van Colombia? Volg ons dan via onderstaande kanalen:



    Mobiele versie afsluiten