Site pictogram Colombiaans.nl

Netflix komt met meerdere Colombiaanse series

Netflix komt met meerdere Colombiaanse series
globalsoccershop

Netflix zette een aantal jaren geleden in met Colombiaanse producties zoals El Patron del Mal en Perdida. De verhalen deden stof opwaaien en was geliefd bij Netflix-kijkers die de Colombiaanse producties goed konden waarderen. Nu verovert een Colombiaanse productie Pálpito wederom de gebruikers van Netflix.

Waar gaat Pálpito over?

Pálpito (In het Engels: The Marked Heart) gaat over een vrouw. Deze vrouw is vermoord vanwege haar organen die boeven willen verkopen. Zij slagen hier in en de man gaat uiteindelijk op zoek naar de orgaansmokkelaars. Uiteindelijk ontmoet de man een vrouw die het hart van zijn vrouw heeft ontvangen.

Welke Colombiaanse series komen er nog meer op Netflix?

Netflix is bezig met nog twee Colombiaanse series naar de streamingsdienst te halen. Bronnen melden dat dit ‘La primera Mujer’ en ‘Goles en contra’ zullen zijn.

La Primera Mujer speelt zich af in de jaren ’70 en gaat over een vrouw die gaat studeren op een universiteit. Het verhaal lijkt in eerste opzicht niet veel om handen te hebben maar de vrouw gaat studeren met vijfhonderd andere mannelijke studenten en hun leven zal hierna niet meer hetzelfde zijn.

Goles en contra gaat over opkomst en teloorgang van het Colombiaanse voetbal. Het verhaal dat zich afspeelt tussen 1987 – 1997 laat iconen uit de Colombiaanse voetbalgeschiedenis zien die worstelen met vragen en keuzes en laat je de uitkomst hiervan zien. Het succes van deze periode gaat gepaard met een hoog verwachtingspatroon dat uiteindelijk een nachtmerrie blijkt te zijn.


Voor beide Colombiaanse series zijn nog geen definitieve releasedatum vrijgegeven maar Netflix heeft aangegeven dat deze niet lang op zich zullen laten wachten. Heb je Pálpito al gezien en vond je deze leuk? Mooi! Want de cast heeft al aangegeven dat er een vervolg komt. Colombia heeft op deze manier weer een mooie country promotion te pakken.

Bekijk trailers van Pálpito

Bekijk hieronder de officiele pagina’s:
Pálpito op Netflix
Pálpito op IMDB

Volg ons op social media!

Wil je niets missen? Krijg jij geen genoeg van Colombia? Volg ons dan via onderstaande kanalen. Wil je als eerste een notificatie op jouw telefoon krijgen? Stuur ons dan een bericht en jouw nummer wordt toegevoegd aan onze database.






* Met het doorgeven van jouw nummer ga je akkoord dat we je gratis berichten via Whatsapp sturen die te maken hebben met Colombiaans.nl, onze diensten, advertenties en producten.

Laatste nieuws uit Colombia

– Colombiaans oud-international Freddy Rincon overleden
– Review boek De Pizarro’s
– Colombiaanse film Encanto wint Oscar voor Beste Animatiefilm

Mobiele versie afsluiten