Site pictogram Colombiaans.nl

Luis van Lopen voor Colombia in AmericA Magazine

AmericA Magazine
globalsoccershop

Een aantal maanden geleden liep ik in november de Rocky Run voor mijn project Lopen voor Colombia. Het blad AmericA Magazine kreeg hier lucht van en van het een kwam het ander. Dat resulteerde erin dat ik met mijn verhaal over de Rocky Run in de voorjaarseditie van het tijdschrift AmericA Magazine sta!

Trots

Ik ben trots dat we als LVC-team (Lopen Voor Colombia) veel aandacht hebben mogen vragen voor het probleem. We strijden ervoor om een kindertehuis open te houden en samen met onder andere Maite Hontéle en vele sponsoren en donateuren is het ons gelukt om maar liefst 6.145 euro bij elkaar te krijgen. Meer dan een verdubbeling ten opzichte van 2012 toen ik de marathon van Berlijn liep. Afgelopen week heb ik dan eindelijk het gehele bedrag naar Stichting Help Colombia mogen overmaken.

Film: overhandiging cheque

Bekijk hieronder in de film de avond waarop ik de cheque met 6.145,- overhandigde.

Lopen voor Colombia in AmericA Magazine

Wie de vakantiebeurs heeft bezocht heeft de stand van AmericA Magazine wellicht wel gezien. Het tijdschrift is zowel online als in magazine-vorm verkrijgbaar en gaat over alles wat te maken heeft en gebeurt in de Verenigde Staten en Canada. Het is een mooi tijdschrift dat erg populair is onder reizigers.
De nieuwe voorjaarseditie van AmericA Magazine met mijn verhaal in de lezersrubriek is verkrijgbaar vanaf ongeveer 15 maart 2020. Ik hou jullie op de hoogte!

After Movie Rocky Run

Wil je de after movie van de Rocky Run bekijken die ik gemaakt heb?
Bekijk dan onderstaande film mét geluid. Een echte aanrader!

– Luis van Baren
Colombiaans.nl

Volg ons op social media!

Wil je niets missen? Krijg jij geen genoeg van Colombia? Volg ons dan via onderstaande kanalen. Wil je als eerste een notificatie op jouw telefoon krijgen? Stuur ons dan een bericht en jouw nummer wordt toegevoegd aan onze database.






* Met het doorgeven van jouw nummer ga je akkoord dat we je gratis berichten via Whatsapp sturen die te maken hebben met Colombiaans.nl, onze diensten, advertenties en producten.

Mobiele versie afsluiten