Site pictogram Colombiaans.nl

KRO’s Spoorloos vanavond weer naar Colombia

globalsoccershop

Hoewel de eerste aflevering van KRO’s Spoorloos alweer dateert van bijna 30 jaar geleden blijft het programma onverminderd populair. Vanavond zal in het programma weer te zien zijn hoe Derk Bolt op zoek gaat naar verloren familieleden in Colombia.

Voorzichtiger geworden

Het is geen nieuws dat de verhalen van Spoorloos regelmatig leiden naar Colombia. Derk Bolt reist ondertussen al iets meer dan 25 jaar naar het land waar hij in 2017 werd ontvoerd en vastgehouden werd voor 5 dagen. Het was de opmaat naar een boek (genaamd: Ontvoerd) dat hij enkele maanden later uitbracht. Hij werd ontvoerd door de ELN en is naar eigen zeggen voorzichtiger geworden en bezoekt Colombia met een andere blik dan voorheen.

Spoorloos in Colombia

Vanavond gaan we luisteren en kijken naar het verhaal van de 36-jarige Mariana. Zij heeft het programma Spoorloos gevraagd haar te helpen bij de zoektocht van haar biologische familie. Mariana had een gelukkige jeugd maar tijdens haar pubertijd veranderde dat, werd ze zwanger en beviel ze op haar 18e van een dochter.

Nu haar eigen dochter ondertussen de leeftijd van 18 jaar heeft bereikt, wil Mariana weten van wie zij haar eigen karakter heeft. Ook wil Mariana weten op wie ze lijkt. Bolt gaat naar Colombia om de moeder van Mariana te zoeken. Vanavond te zien op Spoorloos.

Programma: Spoorloos
Zender: NPO 1
Tijd: 21.35 – 22.25 uur

Bekijk het boek van Derk Bolt over Colombia

Koop het boek bij BOL.com.

Volg ons op social media!

Wil je niets missen? Krijg jij geen genoeg van Colombia? Volg ons dan via onderstaande kanalen. Wil je als eerste een notificatie op jouw telefoon krijgen? Stuur ons dan een bericht en jouw nummer wordt toegevoegd aan onze database.






* Met het doorgeven van jouw nummer ga je akkoord dat we je gratis berichten via Whatsapp sturen die te maken hebben met Colombiaans.nl, onze diensten, advertenties en producten.

Mobiele versie afsluiten