Site pictogram Colombiaans.nl

Kraker Colombia – Argentinië

Kraker Colombia – Argentinië
globalsoccershop

Morgennacht staat er wederom een kraker op het programma in de Zuid-Amerikaanse WK-kwalificatieronde. Colombia gaat op bezoek bij Argentinië.

Colombia kent een wisselvallige kwalificatiereeks met ups en downs. Door de tegenvallende resultaten van directe concurrenten Chili en Ecuador schoot Colombia afgelopen donderdag naar de derde plaats. Echter lijken de plaatsen 1 en 2 nog ver uit zicht. Nummer 1 Brazilië heeft 24 punten en nummer 2 Uruguay 23 punten. Colombia heeft het puntenaantal van 18. Colombia won in de afgelopen wedstrijden 3 keer, speelde 2 keer gelijk en verloor 1 keer.

Argentinië krijgt klap na klap te verwerken in de kwalificatiereeks. De laatste winstpartij dateert van 1 september. Zij wonnen toen met 1-0 van Uruguay. Hierna speelden zij twee maal gelijk en verloren twee maal op rij waarvan de pak slaag van Brazilië (3-0) afgelopen donderdag de meest recente uitslag is. Door deze uitslagen heeft Argentinië een vrije val naar beneden gemaakt en bezet op dit moment de 6e plaats.

Het beloofd morgen een spannende wedstrijd te worden. Hopelijk met een goede afloop. De wedstrijd Colombia – Argentinië begint om 00:30 uur Nederlandse tijd. Hierna zal de kwalificatiereeks verder gaan op 20 maart 2017. Colombia speelt dan tegen laagvlieger Bolivia en op 28 maart 2017 tegen Ecuador.

Mobiele versie afsluiten