Site pictogram Colombiaans.nl

Karol G krijgt eigen FC Barcelona-shirt

globalsoccershop

Er zijn niet veel artiesten die dit bereiken en zeker geen Colombiaanse artiesten. FC Barcelona zal in El Clásico op 21 april spelen in een heus Karol G shirt. Ja, je leest het goed, Karol G krijgt eigen FC Barcelona-shirt.

El Clásico

De klassieker tegen aardsrivaal Real Madrid is al tientallen jaren oud. Wie herinnert zich bijvoorbeeld niet de intense haat tegen Luis Figo toen deze overstapte van Barcelona naar Real Madrid dat toen in opbouw was en als bijnaam Los Galacticos kregen? Deze kreeg zelfs bij het nemen van een hoekschop een varkenshoofd naar zich toegegooid. Even om aan te geven hoe diep de rivaliteit gaat…


Op zondag 21 april zal staat wederom een klassieker tussen Barca – Real centraal en hoewel er bij beide teams geen Colombiaan zal spelen staat Colombia toch een beetje in de spotlights. In het Santiago Bernabeu stadion zal FC Barcelona namelijk aantreden in een shirt met het logo van Karol G.

50 miljoen maandelijkse luisteraars

Karol G is een van de meest invloedrijke artiesten van de afgelopen jaren en beschikt over meer dan 50 miljoen maandelijkse luisteraars via Spotify. Karol G zal dit voorjaar starten met haar Europese ‘Mañana será bonito Tour’ en om deze kracht bij te zetten wordt het logo van Spotify vervangen door het logo van Karol G.

Ondertussen verkocht ze niet alleen al haar tours in Nederland uit maar ook in Spanje. In verschillende steden (waaronder Nederland) heeft ze daarom extra shows ingelast.


Eerder stond het logo van rapper Drake ook al eens op het shirt en ook Rosalía viel deze eer al eens ten dele. Een mooie samenwerking tussen FC Barcelona, Karol G en Spotify, waarvan de laatste volgens bronnen 60 miljoen euro per seizoen betaalt om shirtsponsor te zijn. Of en wanneer het limited edition shirt te koop gaat zijn is niet bekend. Karol G krijgt eigen FC Barcelona-shirt, hoe gaaf is dat?


Volg Colombiaans.nl op social media!

Wil je niets missen? Krijg jij geen genoeg van Colombia? Volg ons dan via onderstaande kanalen. Wil je als eerste een notificatie op jouw telefoon krijgen? Stuur ons dan een bericht en jouw nummer wordt toegevoegd aan onze database.





* Met het doorgeven van jouw nummer ga je akkoord dat we je gratis berichten via Whatsapp sturen die te maken hebben met Colombiaans.nl, onze diensten, advertenties en producten.


Mobiele versie afsluiten