Site pictogram Colombiaans.nl

Het Colombiaanse biermerk Aguila langer sponsor van Colombia

Het Colombiaanse biermerk Aguila langer sponsor van Colombia
globalsoccershop

Cerveza Aguila heeft bekend gemaakt de nationale voetbalploeg van Colombia langer te steunen als sponsor. De president van de Colombiaanse voetbalfederatie Rámon Franco maakte bekend dat Aguila Colombia tenminste nog 4 jaar als sponsor actief zal zijn.

Al 30 jaar trouwe sponsor

Aguila is al bijna 30 jaar trouwe sponsor van Los Cafeteros. De ploeg van bondscoach Queiroz komt over een aantal weken bij elkaar om zich voor te bereiden voor de Copa America in Brazilië.

Het is voor ons als nationale voetbalfederatie een eer om zo’n mooie sponsor als Aguila te hebben. Al bijna 30 jaar zijn wij bij elkaar. We bedanken Aguila voor hun steun en vertrouwen en hopen samen nog lang de Colombiaanse voetbalharten te mogen stelen”, aldus Rámon Franco.

Hoge verwachtingen voor de Copa America 2019

Het nieuws wordt bekend gemaakt op een belangrijk moment. De shirtpresentatie is net achter de rug, het contract met Aguila verlengd en alle Europese voetbalcompetities lopen op hun einde. De spelers druppelen straks Colombia binnen voor hun welverdiende vakantie. Maar niet allemaal zullen zij van een vakantie kunnen genieten.

Sommigen krijgen met de Copa America voor de deur een korte zomer. De verwachtingen zijn hooggespannen in Colombia. Men verwacht na jaren een prijs van de Koffieboeren. In de editie van dit jaar of volgend jaar zou het moeten gebeuren. Het Colombiaanse publiek verlangt (en verwacht) een prijs.

Laatste nieuws

Ook werd zojuist bekend dat Colombia een vriendschappelijke wedstrijd zal spelen tegen Panama op 3 juni om 17.00 lokale tijd in Bogotá (El Campín). 2528

Lees ook

– Copa America 2020 definitief in Colombia en Argentinië
– Alles over de Copa America 2019

Mobiele versie afsluiten