Site pictogram Colombiaans.nl

Copa America 2019 op Fox Sports deze zomer

Copa America 2019 op Fox Sports
globalsoccershop

Ondertussen is 22 dagen voor tijd eindelijk duidelijk dat Fox Sports de Copa America 2019 zal uitzenden. De zender had de uitzendrechten van voorgaande drie edities ook al onder contract maar deze liep vorig jaar af. Fox Sports zendt de Copa America 2019 uit.

KOOP HIER DIRECT JOUW TICKETS VOOR COLOMBIAN VIBES 2019 »

Copa América telt mee

De afgelopen jaren staat de Copa América garant voor spectaculaire wedstrijden. De interesse uit Europa heeft men in Zuid-Amerika nu ook in de gaten en stemmen inmiddels de speeltijden af op Europa zodat zoveel mogelijk mensen de kans krijgen om de wedstrijden te zien. Wat aangeeft dat de kwaliteit en interesse van de Copa América echt meetelt en kijkers trekt.

Copa America 2019 op Fox Sports deze zomer

Wat een feest! We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Al direct na de WK-editie van Colombian Vibes van vorig jaar (zie foto hierboven) kregen wij de vraag wanneer er weer een ‘Colombian Vibes’ zou komen. Na het tussendoortje van Latin Vibes – Feliz Navidad mochten we gisteren eindelijk bekend maken dat we nu na bijna precies een jaar wederom een Colombian Vibes organiseren, een heuse Copa América Editie. Wees hierbij en koop snel jouw kaartje. We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken want we moesten veel mensen teleurstellen.

KOOP HIER DIRECT JOUW TICKETS VOOR COLOMBIAN VIBES 2019 »

88

Bijzonder cijfer. Dat was het aantal mensen dat we teleur moesten stellen vorig jaar. We waren compleet uitverkocht en met een vol huis kon er ook niemand meer bij. Het was een avond om nooit meer te vergeten. Verzeker je nu van tickets voor het te laat is. Copa America 2019 op Fox Sports deze zomer, kom je ook gezamenlijk kijken op groot scherm? Uitzending wedstrijd en feest! Koop dan hier jouw tickets! Dit mag je niet missen! Ai Vamos!

Lees ook

– Colombian Vibes keert terug met de Copa América Edition
– Colombian Vibes 2018, het bijkomen is nog niet gedaan…
– Colombian Vibes – De foto’s 24 juni 2018 (Deel 1)
– Colombian Vibes – De foto’s 24 juni 2018 (Deel 2)

Mobiele versie afsluiten