Site pictogram Colombiaans.nl

Colombian Vibes Deel 1: Meet the Team

globalsoccershop

Je hebt het waarschijnlijk al gehoord. Colombiaans.nl bestaat 5 jaar. Dat willen we vieren met een groot feest, dat we hebben omgedoopt tot Colombian Vibes. Colombian Vibes wordt georganiseerd in het midden van Nederland, in Amersfoort. In de aankomende maanden vertellen we iedere maandag iets over het feest. Leuke weetjes, feitjes en nieuws over onder meer de locatie, plaats, team en programma. Vandaag deel I: Meet the Team.

Muziek, passie, voetbal, mooie mensen, dans en Colombia. Het komt allemaal voorbij op Colombian Vibes op 24 juni 2018. We zijn al enkele maanden bezig met de voorbereiding van misschien wel het leukste Colombiaanse feest van het jaar. Dat het speciaal moest worden, wisten we eind vorig jaar al. Hierop zijn we team members gaan zoeken die ieder hun specialiteit hebben.

Vandaag stellen we het Colombian Vibes-Team officieel aan je voor:

» KOOP HIER DIRECT TICKETS VOOR COLOMBIAN VIBES

Colombian Vibes Team

Caroline
Hola, ik ben Caroline en ik ben 32 jaar. Ik woon in Amersfoort en werk als managementassistent. Omdat mijn man, Luis Ernesto, uit Colombia komt heb ik meerdere keren een bezoek gebracht aan het land en heb ik kennis mogen maken met de cultuur. Ik vind het heel leuk om deel uit te maken van het Deco team en ik kijk dan ook uit naar 24 juni. Het gaat vast en zeker een fantastisch feest worden!

Lysandra
Ik ben Lysandra. Ik ben 32 jaar en woon in Amersfoort. Ik word ontzettend blij van plannen en organiseren en van dingen waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. Soms is dat op papier, maar vaak ook in de keuken! Mijn roots liggen in de Caraïben. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat Latijns Amerika een speciale plek heeft in mijn hart. Ik ben door op het klimaat, de mentaliteit, de muziek, de dans en natuurlijk het eten. Ik vind het dan ook onzettend leuk dat ik een creatieve bijdrage mag leveren aan Colombian Vibes in Amersfoort. Een mooi jubilieum van een mooie organisatie. Ik verwacht dat 24 juni het een ontzettend gezellige avond vol verassingen zal worden. Hopelijk tot dan! :-)

Alfonso
Hallo allemaal! Mijn naam is Alfonso en ben in 1975 van Colombia naar Nederland gekomen. Ik ben opgegroeid in een klein dorpje in Friesland samen met mijn Nederlandse zus en mijn jongere Colombiaanse broertje die ook geadopteerd is. In 1992 heb ik mijn biologische familie in Colombia teruggevonden. Het grappige was, dat hen terugvond via een radio-oproep van een lokaal radiostation. Mijn biologische moeder, die hoog in de bergen woonde, vrijwel direct reageerde. In mei ga ik weer naar Colombia, na 23 jaar. Het wordt een emotionele reis omdat mijn moeder ernstig ziek is. Ik houd verder van reizen, natuur, fotografie en honden. Ik werk als meer dan 20 jaar als persoonlijk begeleider voor vele doelgroepen in de gehandicaptenzorg. Ik hou daarnaast van dansen. Cumbia en vallenato zijn mijn favoriete genres. Mijn grote liefde is… mijn prachtige 9-jarige dochter Ayla. Ze kan niet wachten tot ze met mij mee kan gaan naar Colombia. Maar over een paar jaartjes mag ze mee. Ik vind het fantastisch dat ik mijn bijdrage kan leveren aan een mooie feest! Bedankt allemaal en wees welkom allen!

Consuelo
Hola, ik zal mezelf even kort voorstellen. Mijn naam is Consuelo en ben 35 jaar. Ik ben geboren in Medellín en de zus van Martha. Samen met mijn gezin woon ik in Kapelle (Zeeland). In het dagelijkse leven bezorg ik post en werk als huishoudelijke hulp. Verder geniet ik van het moeder zijn van een prachtige dochter.

» KOOP HIER DIRECT TICKETS VOOR COLOMBIAN VIBES

Carlo
Mijn naam is Carlo en kom uit de eerste golf van geadopteerde Colombianen. Ondertussen ben ik 5 keer teruggeweest naar Colombia. Mijn belevenissen heb ik regelmatig gedeeld in mijn verhaaltjes in het Bolívar Magazine en Colombiaans.nl. Ik ben zeer geïnteresseerd in hoe Colombianen leven. Hun cultuur, waarvan ik veel van mezelf terugzie. Ik speel muziek in een band die speelt voor militaire veteranen.

Lotte
Mijn naam is Lotte, Colombiaanse naam, Migdonia Molina. Ik ben geboren in Villavicencio. Sinds 2013 ken ik mijn biologische familie. Waar ik erg blij mee ben. Ik ga veel met geadopteerde Colombianen om. Ik hou veel van Colombiaanse feesten, de muziek klinkt zo lekker. Ik hoop jullie te zien op 24 juni!

Ekelien
Mijn naam is Ekelien, Colombiaanse naam, Marisol Ahumada. Ik ben 32 jaar en heb twee jongens van 2 en 3 jaar en wij wonen in Leeuwarden. Ik ben werkzaam in het onderwijs en bij een hijskranenbedrijf. Ik heb erg zin in 24 juni, want ben benieuwd naar alle lieve mensen die ik ook dan weer zal ontmoeten. Afgelopen 20 januari heb ik zelf mijn eerste Colombiaanse feest in Leeuwarden georganiseerd. Dat was een nieuwe ervaring voor mij en ben blij dat ik mezelf heb mogen onderdompelen in het ontmoeten van nieuwe mensen. Dus ik heb er veel zin in en ik verwacht alleen maar lachende mensen en een heerlijke avond gezelligheid en veeeeeel dansen!! Tot dan!!!

Diego
Ik ben Diego, ben student, hou van sporten en muziek. Vooral Colombiaanse muziek, want die brengt Colombia wat dichterbij. Met Colombian Vibes hoop ik samen met de rest van het team de Colombianse sfeer dichtbij te brengen. We gaan genieten van de muziek, eten en gezelligheid!

Martha
Hola, Ik ben Martha en ik ben 32 jaar. Ik woon met mijn gezinnetje in Berlicum. Naast het fulltime mama zijn, werk ik parttime als fysiotherapeute in Vught. Daarnaast ben ik regelmatig te vinden in de sportschool. Sinds 2 jaar ben ik pas actief bezig met “het ontdekken” van Colombia, het heeft mij aangenaam verrast. Mijn zus (Consuelo) nam mij 2 jaar terug mee naar “Onafhankelijkheidsdag” (Colombia Cultural). Ik voelde letterlijk dat ik thuis kwam en dat is de start geweest van de (her)ontdekking van mijn roots. Hoe kan ik dit beter doen, dan een evenement meeorganiseren wat draait om en staat voor “verbinding”? Precies! Ik wil de passie delen voor alles wat met Colombia te maken heeft! Ik kijk erg uit naar 24 juni en ontmoet jullie graag op deze bijzondere dag! Tot dan!

Luis Ernesto
Hola Quiubo! Mijn naam is Luis Ernesto, opgegroeid in een (heel) klein dorpje bij Apeldoorn en geboren in de Colombiaanse hoofdstad. In 2012 heb ik de marathon van Berlijn gelopen voor Straatkinderen Medellín, Stichting Hogar en Hogar Monserrate. In 2013 startte ik Colombiaans.nl en begon vrij snel met het schrijven over Colombia. Ik ben trots op de lezers van Colombiaans.nl. Zij geven waardevolle feedback en tips. Zo kon Colombiaans.nl uitgroeien tot de grootste Colombia-community van de Benelux en het absolute powerhouse als het gaat om informatie over Colombia. Via Colombiaans.nl zijn er initatieven ontstaan zoals Aires Colombianos (Colombiaanse folklorische dansgroep), Go2Colombia (Reisbureau) en het Bolívar Magazine (Alles over Colombia). Ik kijk ernaar uit om jullie te zien op de 24e en hoop dat dit een gedenkwaardige avond zal zijn waar nieuwe vriendschappen voor het leven worden gemaakt. Chao y nos Vemos!

» KOOP HIER DIRECT TICKETS VOOR COLOMBIAN VIBES

Koop nu snel tickets voor Colombian Vibes, want de teller staat inmiddels na het weekend op 65% uitverkocht. Het gaat heel erg hard nu. Verzeker je snel van een heerlijk Colombiaans avondje vol entertainment en voetbal!

» KOOP HIER DIRECT TICKETS VOOR COLOMBIAN VIBES

» Bekijk het Facebook-event

Lees meer over Colombian Vibes

» Colombian Vibes Deel 1: Meet the Team
» Colombian Vibes – 24 juni Amersfoort
» KOOP NU KAARTEN VOOR COLOMBIAN VIBES VOOR HET TE LAAT IS

Mobiele versie afsluiten