Site pictogram Colombiaans.nl

Colombiaanse koffie in Nederland door Koffie Colombia

Koffie Colombia breidt service uit naar België
globalsoccershop

Over Colombiaanse koffie struikel je in Nederland helaas niet. In Nederland zijn er weinig plaatsen waar je Juan Valdez of Cafe Quindio kunt kopen. Het bedrijf ‘Koffie Colombia‘ is hier gelukkig een uitzondering op en geeft je de mogelijkheid de heerlijke smaak van de beste koffie ter wereld te laten ervaren.

Colombiaanse koffie in Nederland

In Nederland is Robert zijn Koffie Colombia al een aantal jaren bezig. Dit is in België ook niet onopgemerkt gebleven. Want ook kopers uit België melden zich meer en meer voor de heerlijke koffies van Juan Valdez en Cafe Quindio.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Vorig jaar breidde Koffie Colombia zijn assortiment naast Juan Valdez uit met Cafe Quindio. Sinds kort heeft hij hier koffie van het merk D’Origenn aan toegevoegd. D’Origenn werd in 2011 gesticht om de wereld kennis te laten maken met de verschillende regio’s van Colombia. Het bedrijf is in handen van een echte ‘koffiefamilie’ met meer dan 40 jaar ervaring. De koffie is duurzaam en milieuvriendelijk.

Ook bedrijven kopen koffie in bij Koffie Colombia

Of het nu restaurants of kantoren zijn, steeds meer bedrijven stappen over van de goedkope mindere kwaliteit koffie naar de Colombiaanse koffie van hoogwaardige kwaliteit. Nieuwsgierig geworden? Koffiebonen of cups? Probeer dan eens koffie van D’Origenn, Juan Valdez en / of Cafe Quindio.

Koffie, koekjes, snoepjes en nog heel veel meer…

Oh, en als je dacht dat dit het al was.. Koffie Colombia verkoopt op hun website ook heerlijke chocolade uit Tumaco. Als je van chocolade houdt, dan moet je deze per se proeven, want dit schijnt ‘state of the art’ te zijn als het gaat om chocolade. Ook de koffiekoekjes van Cafe Quindio zijn geweldig. Verder zijn er verkrijgbaar: de bekende Bon Bon Bum-lollies, Arequipe, Jet Crema, Jet Burbujas en Colombina Coffee Delight (koffiesnoepjes). Koffie Colombia is lid van het WebwinkelKeur. Mocht je vragen hebben aan Robert en zijn team, stuur hem een bericht. Wil je 10% korting? Doe dan een bestelling in de webhop en vul bij het afrekenen in als kortingscode ‘COLOMBIAANS‘.

– 6 Colombiaanse koffie’s die je kunt vinden in de supermarkt

Mobiele versie afsluiten