Site pictogram Colombiaans.nl

Colombiaans.nl doet verslag van Colombia – Perú in Miami

globalsoccershop

Misschien wist je het al maar onze hoofdredacteur Luis van Baren gaat de Rocky Run (van de film) lopen in Philadelphia. Hiermee zamelt hij geld in om een tehuis met gehandicapte kinderen en gehandicapte ouderen in Bogotá open te houden. Deze krijgen geen subsidie en zijn volledig afhankelijk van donaties.

Mocht je nog willen doneren, dan staan hieronder Tikkie-linkjes. We snappen dat dit een heel ander onderwerp is, maar als Colombiaans.nl zijnde staan we achter dit project genaamd ‘Lopen voor Colombia’ en zijn tevens ‘Golden Sponsor’ van dit prachtige initiatief. Na de Rocky Run vertrekt Luis naar Florida om daar, na het koude Philadelphia, wat zon mee te pakken in onder andere Miami.

? We’re going to Miami

Colombiaans gaat naar Miami! Op 15 november als de selectie tegen Perú speelt, zal er dan ook een uitgebreid verslag volgen met verschillende video’s en foto’s. De tickets voor de wedstrijd zijn inmiddels in the pocket! We houden de feestelijkheden binnen en buiten het stadion voor je in de gaten en maken veel gave media. Blijf op de hoogte via Facebook en vooral Instagram. Anderhalf jaar geleden deden we dit ook al. Toen bezochten we de wedstrijd Colombia – Australië in Londen. Nu gaan we naar Miami en we hebben er zin in!

Bekijk hieronder de foto’s van het zeer vermoedelijke uitshirt Colombia 2020

Doneer hier voor Lopen voor Colombia

Doneren voor Lopen voor Colombia kun je hieronder simpel, snel en veilig doen via Tikkie. Kies het bedrag uit dat je wilt doneren. Elke euro telt. Kies een bedrag of bepaal zelf een bedrag.

» Doneer €15,00

» Doneer €20,00

» Doneer €30,00

» Doneer €40,00

» Doneer €50,00

» Zelf een bedrag kiezen

Waar en wanneer kan ik het nieuwe uitshirt kopen?

Wij gaan zoals altijd weer proberen om een aantal shirts naar Nederland te halen. Mocht je geïnteresseerd zijn, laat hieronder in het inschrijfformulier even je naam, gewenste aantallen en maat en e-mailadres achter. We kunnen nog geen harde beloftes maken maar kunnen het zoals altijd proberen (wat meestal lukt trouwens).


    Volg ons op social media!

    Wil je niets missen? Krijg jij geen genoeg van Colombia? Volg ons dan via onderstaande kanalen:



    Lees ook:

    – Nieuws over het nieuwe uitshirt Colombia 2020

    Mobiele versie afsluiten