Site pictogram Colombiaans.nl

Colombiaan Sinisterra op de weg terug bij Feyenoord

sinisterra
globalsoccershop

Hij was een sensatie te noemen. Na eerst een seizoen te hebben geacclimatiseerd in Nederland mocht hij dit seizoen aan de bak. Luis Sinisterra groeide de nieuwe vleugelflitser van de Rotterdamse club en groeide snel uit tot een vaste waarde in het team.

Steun aan zijn moeder

Het ging goed want hij scoorde vijf doelpunten en gaf vier assists in 21 wedstrijden. Tot het noodslot in februari tegen PEC Zwolle toesloeg. In die wedstrijd scheurde hij zijn kruisband af en zorgde direct voor het einde van het seizoen voor de Colombiaan. In Rotterdam is de nummer 17 van Feyenoord aan het revalideren met zijn moeder aan zijn zijde als steun in de rug.

In december keert Sinisterra terug

“Het was de bedoeling dat ik in Colombia zou revalideren waar ik dicht bij mijn familie kon zijn. Maar toen COVID-19 uitbrak werd ik gedwongen hier te blijven. Nu revalideer ik hier in Rotterdam met mijn moeder en pakt eigenlijk heel goed uit. Ondertussen mag ik met een bal aan de slag en dat voelt goed. Ik ben twintig en dan wil ik gewoon spelen. Het was dan ook moeilijk om in het begin geen bal aan te raken. Het is de bedoeling dat ik in december weer op het veld kan staan. Ik ga hier geen druk op leggen want als dit pas na de winterstop wordt is dat ook goed. Ik heb nog een lange weg te gaan maar voel me goed en sterk”, aldus Sinisterra in het Feyenoord Magazine.

Luis Sinisterra

De rechtsbuiten kwam in de zomer van 2018 naar Rotterdam. Eerder speelde hij voor Once Caldas (Manizales, red). Met de transfer was 2 miljoen euro gemoeid en de Colombiaan werd voor 3 seizoenen vastgelegd met een optie op nog eens twee jaar. Ondertussen debuteerde Sinisterra ook al voor de nationale selectie van Colombia afgelopen oktober (tegen Algerije, red.). Wie weet raakt hij op tijd fit voor de Copa América die in eigen land wordt gehouden in 2021.

Volg ons op social media!

Wil je niets missen? Krijg jij geen genoeg van Colombia? Volg ons dan via onderstaande kanalen. Wil je als eerste een notificatie op jouw telefoon krijgen? Stuur ons dan een bericht en jouw nummer wordt toegevoegd aan onze database.






* Met het doorgeven van jouw nummer ga je akkoord dat we je gratis berichten via Whatsapp sturen die te maken hebben met Colombiaans.nl, onze diensten, advertenties en producten.

Mobiele versie afsluiten